Transfer Nöbeti (ARŞİV 6)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yüzde 101 transfer gelecek. Prandelli asla bu kadro ile devam etmez. Kalite bir ön libero ve santrafor aldıracaktır.

Bonservisi elinde Stephan Mbia ve satıs listesinde olan Podolski ilac olur.

Her sene güclenecegimize, her sene geriye gittik ya. Begenmedigimiz oyunculari arar olduk.

Elmander´i, Eboue´yi, Riera´yi özler hale geldik. Demek ki ortada bir yanlis var.

Bakiyoruz, hala 20 yasinda sümüklü bebelerin pesinde kosuyorlar. 7 Milyon ona, 6 Milyon ona, sonuc sifir.

Paramizla rezil oluyoruz resmen.

Sorunlu bölgelerimiz Orta Saha ve Forvet

Orta Saha:

Orta sahamız defansın içine çok çekiliyor

topu ileri bölgeye götüremiyor

veya ters toplar ile kanat adamlarını topla buluşturamıyor

bu bakımdan orta sahayı 3'lemek zorundayız

Melo ve artık yapılabilirse Douglas Costa ile Tolgay transferleri lazım

Selçuk'u saymıyorum bile

Forvet:

Maalesef top tutabilen, duvar olabilen bir forvet eksikliği yaşıyoruz

forvet bölgesine attığımız her top aynı tenis gibi rakip bloktan geri dönüyor

böyle olunca orta saha fazla ileri çıkamıyor

ileri çıksa geri dönmek zorunda kalıyor ve bu da maç içerisinde çok çabuk yorulmalarını sağlıyor

bu durumda kanat adamları da istedikleri pozisyonları bulamıyor

bize Elmander gibi topu tutan saklayan gerektiğinde adam eksiltebilecek bir forvet lazım

önerim Doumbia

yerli oyuncularda az karakter varsa cıksın volkan hakkında acıklama yapsınlar

bay selcuk kaptan selcuk,senin takım arkadasına ayının biri saldırıyor

cık konus,burak konus yekta konus canım sneijder sen konus,yönetim bari sen konus geregini yap

bu kadar pısırıklık bu kulübe yakısmıyor

kendimi parcalayacagım ben kulübün umrunda degil

bu ayıları böyle sımartırsan böyle yaparlar

Kimse alınmayacak. Bu beceriksiz Aysal ve kurmayları Ne Sponsor bulur nede Adam alır. Zaten 6 gün kaldı dönemin bitmesine. Daha Ebue-Dany-Ontivero-Amrabat hepsi duruyor. Chedjou oscarlık oynadı zaten. Belki Mevlüt gelir oda çok küçük ihtimal.

O büyük başkan diyenler nerde saklambaç oynuyorlar galiba.

Her fırsatta Fatih Hocaya parator diyen nerde ?

@Vasfi Vural @Osman Uzdu @Murat Kara

Senin fatih hocan . Basbakanin gel bakalim kucu kucusuyla milli takima gtti. Senin fatih hocan yildirim demirorenle sıki ahbap . Senin fatih hocan zaten gidecekti baskani iplemeyerek yol yapti. Parator degilde baska seyler demek isterdim o egoist musvetteye

Tolgay ve Mevlüt'ü almak şart.

Almayan yönetim kendi topuğuna sıkar. Bize kaliteli yerli şart.

Aklıma başka yerli gelmiyor kaliteli olarak.

Ayrica Prandelli´yi asla elestirmiyorum. Prandelli mi dedi 3 pas yapmayi beceremeyin, her topu kaybedin diye?

Kadin gibi oynayin, ezilin, rezil rüsva olun mu dedi Prandelli?

Gidin hemen bugün kimi istiyorsa alin gelin. 10 Milyon´sa 10 Milyon. Beyninize tükürmeyeyim simdi.

Genc menc istemiyorum. Balanta´yi istemiyorum. Tecrübeli, kaliteli oyuncular istiyorum. 30, 31, 32 hic farketmez.

Coluk cocuktan biktim ya.

Kimse alınmayacak. Bu beceriksiz Aysal ve kurmayları Ne Sponsor bulur nede Adam alır. Zaten 6 gün kaldı dönemin bitmesine. Daha Ebue-Dany-Ontivero-Amrabat hepsi duruyor. Chedjou oscarlık oynadı zaten. Belki Mevlüt gelir oda çok küçük ihtimal.

Son gün geldikçe Dany-Eboue daha fazla para isteyecek neyi bekliyorlar anlamıyorum...

Hadi Ontivero u-21 de oynuyor diğer 2'si mutlak gitmeli ama 5 gün kaldı...

Başkan oyuncularla anlaştık diyordu,görelim bakalım anlaşmışmıyız...

Ayrıca eğer bu takımda bu formları ile Selçuk ve Burak forma giymeye devam ederse

artık taraftar üzerine düşeni yapmalı

herkes haddini bilmeli

Senin fatih hocan . Basbakanin gel bakalim kucu kucusuyla milli takima gtti. Senin fatih hocan yildirim demirorenle sıki ahbap . Senin fatih hocan zaten gidecekti baskani iplemeyerek yol yapti. Parator degilde baska seyler demek isterdim o egoist musvetteye

ya he he.Herşeyin arkasındada amerika var.

Hay o düşünce tarzınıza ya.

Olum senaryo üretmeyin kafadan Allah aşkına.Adam varken şu futboldan zevk alıyordum.

galatasaray maçı olsunda izleyeyim diye can atıyordum.

Şimdi beni geçtim futbolcular bile nerden çıktı bu maç havasındalar

Son gün geldikçe Dany-Eboue daha fazla para isteyecek neyi bekliyorlar anlamıyorum...

Hadi Ontivero u-21 de oynuyor diğer 2'si mutlak gitmeli ama 5 gün kaldı...

Başkan oyuncularla anlaştık diyordu,görelim bakalım anlaşmışmıyız...

Aynen renkdaş. Hem onlar gitsede kimi alacagızki ? Kim oyuncusunu hele bizim işimize yarayacak oyuncuyu son 5 gün kala satar. Kimse. Anca Almeida gibi kütükler gelir. Hoş o bile Buraktna iyidir ya. Çok sinirliyim ya valla kafam çok karman çorman.

Akşamdan beri düşünüyorum ama bir türlü anlam veremiyorum selçuk ve yekta'nin kaçırdığı penaltilara. Özellikle yekta'nin ki akıllara zarar. Hiç tanimasam bilerek kaçırdı derdim. Pasları da hep hatalıydı belli ki takımda mutsuz.

topu taşıyan adam yoktu siz forvet diyorsunuz dün kaç tane boşa uzun top atıldı forvette ibra olsa ne yazar böyle sistem mi olur ayrıca ben büyük bir forvet beklemiyorum piyasada kalmadı boşuna beklentiyi yüksek tutmayın heleki son günlerde kimse iyi adamını bırakmaz anca bedava olan adamları alırız

ya he he.Herşeyin arkasındada amerika var.

Hay o düşünce tarzınıza ya.

Olum senaryo üretmeyin kafadan Allah aşkına.Adam varken şu futboldan zevk alıyordum.

galatasaray maçı olsunda izleyeyim diye can atıyordum.

Şimdi beni geçtim futbolcular bile nerden çıktı bu maç havasındalar

Izleme abisi o zaman zorla oyurtmuyoz televizyon karsina

Kacan giden adami ariyosa gozlerin milli takimin eylulde maci var izlersin

Burak'tan ziyade Selçuk beni deli ediyor. Burak sürekli böyleydi zaten.

Genc oyuncu mu istiyorsun? Koy Furkan´i oynasin. Zaten Selcuk´tan kötü oynayamaz.

Genc oyuncu mu istiyorsun? O zaman koy Berk´i oynasin. O da Burak´tan kötü oynayamaz zaten.

Neden? Cünkü hicbir halt yaptiklari yok. Zaten onlar da en fazla hicbir halt yapamaz, degisen de birsey olmaz.

Yabanci dedigin, takimi sürükleyecek arkadas. Fark yaratacak. Takima kalite katacak.

Muslera gibi olacak, Melo gibi olacak, Sneijder gibi olacak.

Balanta´yi alirlarsa, ana avrat düz gidecem, yemin ediyorum.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt