Transfer Nöbeti (ARŞİV 6)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yonetim aciklamada yapmiyor su mahluk karsisinda transferde yok sponsorda cikip iki laf edende yok. Ne oluyor anlamiyorum arkadas su kamu mali oc un azinin payini vermedikten sonra ronaldo getirsen ne yazar

LG-E400 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

Akşamdan beri düşünüyorum ama bir türlü anlam veremiyorum selçuk ve yekta'nin kaçırdığı penaltilara. Özellikle yekta'nin ki akıllara zarar. Hiç tanimasam bilerek kaçırdı derdim. Pasları da hep hatalıydı belli ki takımda mutsuz.

selçuk ve melo norlmalde köşeye çok iyi bırakırdı nasıl atamadı anlamadım yektanınki çok kötüydü ama şu var resmen bir dakika atılmasını bekledi ve konsantre olamadı bence balta atmalıydı tıpkı ergun gibi soğukkanlı bir isim tekniğinide fena değil

924489.jpg

3 yıldır takım mühendisliği noktasında hiçbir şey ortaya koyamayan, üstüne üstlük milyonlarca avroyu sokağa atan bir yönetimimiz varken. Gidip bilinmedik adamlara para harcamaktansa gitsinler bildiğimiz Almeida'yı alsınlar. En azından ne vereceğini biliyoruz.

Yabancı sınırlamasının değişmeyeceği gün gibi aşikarken hala devre arasında 4 tane yabancı oyuncuyu transfer etmek ve bugün bunlardan sadece birini kullanabiliyoruz olmamız ki, o da takımın en kötülerinden ne denli profesyonel yönetildiğimizin kanıtı olsa gerek

Burakta hiçbir kabahat yok kabahat selçuk telles ve bizim sol açıkta adını bile unuttum herifin selçuk resmen sabote etti maçı bir futbolcu bukadar kötü olamaz eğer prandelli tellesi ve selcugu bursada oynatirsa hakkaten şüphe ederim

Melo yu yalnız bıraktınız Allah cezanızı versin yöentim gibi topcular gibi

saat 13.07 hala acıklama yok

Herkes Burak'a yükleniyor ama ondan once takimda büyük eksikler var selçuk yasinin kanadi telles resmen 3 kisi eksik cikiyoruz sahaya yani son 5 gun kaldi ah unal ah mahvettin cik deki adam gibi arkadaslsr busene transfer yok butce kısıtlı ozaman altyapidan cikar onları koy selcuga katlanicagimiza furkana katlanalim ne bileyim telles olacagina paftan birini koy en azından deriz ki adamlar bir sey yapmaya calisiyoe suanda galatasarayda transfer bitmez deniyor en iyisini alacagiz diye taraftari kandiriyorlar gercekten de bitmez biz de transfer

burdaki futbol cahillerine lan dedik diye 5 gun ceza veren modlar Galatasaray baskanina botokslu diyen herturlu yakistirmayi yapip konusanlar neden ceza almadi,adaletli olun lan biraz neyin pesindesiniz

Ben ki Burak lafini duyunca sinir hastasi olan adam dunku mac icin Buraka tek kelime etmem ona gelene kadar

1- Selcuk 2- Sneijder 3- Yasin 4- Telles 5- Burak olur anca dunku mac ozelinde konusuyorum

Takimin en iyi 2 ismi tartismasiz Muslera ve Chedjou ki zaten bu da,dunku maci ne kadar rezil oynadigimizi gosteriyor.

GT-S5660 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

Tek derdimiz Galatasaray.galatasaray başkanla değil Terimle başarılıydı.

he terimle basariliydi,ozaman sizin teriminiz canaydin doneminde neden basarili olmadi takim surunuyordu,cunku rezil futbolcular alinmistida o donem ondan,terimmi almisti muslera,sneijder,melo,drogba,eboue,selcuk vsvsvs.cebindenmi verip transfer yapti bizim haberimiz yok

"Belediye sokak köpeklerini zehirlesin. Yoksa bu iş bana kalacak ."

Volkan Demirel- Fenerbahçe

Keşke belediye sokak köpekleri yerine insan müsvettelerini zehirlese de, dünya daha güzel bir yer olsa...

forvet alınmazsa şayet;

iddia ediyorum maçlara forvetsiz çıkalım

orta sahayı kalabalık tutalım (Selçuk olmamak şartı ile)

daha fazla pozisyona gireriz

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt