Transfer Nöbeti (ARŞİV 6)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
3 Puan ‏@3puancom 2 dk.

SON DAKİKA: Galatasaray'da bugün yapılacak olan ve istifaların verileceği iddia edilen yönetim toplantısına başkan Ünal Aysal katılmayacak

Büyük Başkan yine tatile gidecek anlaşılan.

he terimle basariliydi,ozaman sizin teriminiz canaydin doneminde neden basarili olmadi takim surunuyordu,cunku rezil futbolcular alinmistida o donem ondan,terimmi almisti muslera,sneijder,melo,drogba,eboue,selcuk vsvsvs.cebindenmi verip transfer yapti bizim haberimiz yok

Cebinden para vererek oyuncu alan TD gördün mü ?

Muslera,eboue,selçuk terim istedi diye alındı ve onun elinde en başarılı dönemlerini geçirdiler.

Balanta diyorlar, Sampdoria gibi dandik bir takimla yarisiyoruz. Bu bile nasil sacma bir transfer politikasi yürüttügümüzü gösteriyor zaten.

"Belediye sokak köpeklerini zehirlesin. Yoksa bu iş bana kalacak ."

Volkan Demirel- Fenerbahçe

Keşke belediye sokak köpekleri yerine insan müsvettelerini zehirlese de, dünya daha güzel bir yer olsa...

Bizim yönetimin yapamadığını Ömür Gedik yapmış.

Ömür Gedik @omurgedik · 13 sa.

Fenerbahçe kalecisi Volkan Demirel'i zehirlemek istiyorum... Zehirlenmesini istediği köpekler adına...

nolursa olsun Ünal Aysala laf atan herkesin hafisazi zayiftir...

Adnan Polatli, rahmet Canadyinli dönemleri düsünün sadece...

Dünkü maçtan sonra şu takıma öncelikli olarak defans isteyen adam FUTBOL CAHİLİDİR NET...

forvet alınmazsa şayet;

iddia ediyorum maçlara forvetsiz çıkalım

orta sahayı kalabalık tutalım (Selçuk olmamak şartı ile)

daha fazla pozisyona gireriz

4-6-0

Nando - Veysel - Chedjou - Semih - Balta - Melo - Selcuk - Furkan - Sneijder - Olcan - Bruma.

GT-S5660 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

Joel Campbell: "3 yıldır farklı kulüplerdeydim ama sonunda Arsenal'e yerleşebildim. Çok mutluyum" bence haklı bize gelmemekle bizden cacık olmaz 5+3 rezilliği şike yapan kulübün ceza almaması falan filan

Cebinden para vererek oyuncu alan TD gördün mü ?

Muslera,eboue,selçuk terim istedi diye alındı ve onun elinde en başarılı dönemlerini geçirdiler.

neyin meslerasini terim istemis be,adam brezilyadan lauramidir ne b.ktur bi kaleciyi aldiriyordu,hadi saydiklarinin hepsini istedi diyleim bunlari almak yonetim becerisidir.sen hayatinda hagi harici drogba-sneijder gibi buyuk futbolculari hic Galatasaray formasi altinda gordunmu,goremezdinde hatta terim kalsaydi tek dunya yildizimiz sneijderde olmayacakti onun futbol anlayisina vizyonuna tukururum ben,ayrica amrabat,dany,yigit,sercan vsvsvsv ve daha nicelerinide terim istemedi u.aysal zorla aldi dimi onlari hic konusmazsiniz

Birader kurulu düzeni Terim bozdu , mis gibi oynayan 4-4-2 ye Burak-Amrabat-Hamit transferlerini yaptırarak...

Hitap şeklini değiştirirmisin.

Burda karşılıklı konuşarak tartışıyoruz.Bunları tartışmayacaksak bu forum niye var değil mi ?

Bu oyuncular gayette 4-4-2 oynarlar.Sorun sistem değil ki anlayış.Önde basıp hızlı oynayan takım gitti.Şuan kendi ceza sahamıza kadar pres yapmıyoruz.

İnşAllah toparlarız ama zor

1. Tarik alinmali

2. Hakan Balta sol bek oynamali. 3 tane Telles eder.

3. Selcuk artik en fazla kulübede oturmali. Ya transfer yapilmali yada Furkan oynamali.

4. Adam gibi yildiz bir forvet 11´de olmali.

5. Yekta bugün kovulmali.

Terim düşmanları beni engellesin lütfen sene içinde yazıcaklarım fazla gelebilir. Türk futbol tarihinin en başarılı hocasına karsı duydugunuz nefreti anlamıyorum . Kovulan hocayı kaçmış gibi görmenize anlam veremiyorum . Başkanın kimler tarafından yönetildiğini bilmediğinize inanıyorum . Gidip biraz derin GALATASARAY ı araştırın . Daha sonra terimin ve onun tarafındaki yöneticilerin neden gönderildiğini anlarsınız . Terim olsa şuan 4. yıldızı takmıstık . Şuan bursa macına karamsar değilde çok umutlu bakıyorduk . Terim döneminde GALATASARAY sahaya her zaman kazanmak için cıkmıstır ve rakibinden daha cok pozisyona girmiştir. 2 yıldır feneri süper kupada nasıl ezdiysek dünde aynı şekilde ezildik .

Sabri'yi istemiyoruz falan ama Volkan'ın yaptığı hareketlerden sonra yerlilerden bir tek o karşılık verirdi.

1. Tarik alinmali

2. Hakan Balta sol bek oynamali. 3 tane Telles eder.

3. Selcuk artik en fazla kulübede oturmali. Ya transfer yapilmali yada Furkan oynamali.

4. Adam gibi yildiz bir forvet 11´de olmali.

5. Yekta bugün kovulmali.

---------------Muslera------------

veysel---gökhan----semih----hakan

--------------melo-------------------

--------selçuk----sıno------------

Olcan---------------------Bruma-

--------------Doumbia-------------

Selçuğa özgüven aşıla.Bu kadro fena akar maçlarda

Yok abi, bize şöyle karizmatik, cv si sağlam, 20 30 milyon euro harcatıp futbol namına hiçbir şey oynatmayan hocalar lazım.Kendimizi avutup dururuz, nasılsa bizim hocamız daha iyi diye.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt