Transfer Nöbeti (ARŞİV 6)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Selçuk savunma anlamında sıfır ve bunu rakip oyuncularda biliyor.

Burakda öyle.

Çok koşuyor selçuk. Ama farkına vardınızmı bilmiyorum ama topu rakipten hiç alamıyor.

Yada faul yapıyor.

Sneijderde o konuda zaten iyi değil.

Bir melo var rakibe ve topa müdahale ede bilen.

Rakip takıma bakıyorsun. Hepsi topu kapmasını beceriyor az çok.

Takımda öyle aman aman sıkıntı gerektirecek tek durum var,Selçuk-Burak ikilisi...

Tüm takım Burak'a top atmaya çalışıyor,Selçuk da takımı organize edeceğine sahada yürüyor.

Sorun en ? Top ileri aktarılamıyor,top taşıyacak tek adam var Olcan...

Bu sorunun temel sebebi ne ? Temposuzluk.

Çözüm ne ? 3'lü orta sahaya dönüş.Koy Melo'yu derine,yanlarına Furkan ve Gündoğan.Bak bakalım top nasıl ileri taşınıyor ve nasıl tempo yapılıyor.

İleri 3'lü de Wes-Olcan-Yabancı forvet olsun,bu takım iyi top oynar...

Ancak Prandelli böyle radikal değişikler yapacak adam değil,bunu Mancini yapardı.Prandelli tahminim 3-4 hafta aynı kadro ile ısrar edip,sonra dediğime dönecek...

Ben bu oyunculara 2 senin hatrina cok destek oldum, sabrettim. Bu saatten sonra en ufak kredileri yok.

3 yasindaki cocuga faul yapma, dirsek cikarma, ofsayta düsme desen, dikkate alir, yapmamaya calisir.

Bu nasil bir kapasitesizliktir ki, her mac aynisini yapiyor bu Burak?

Hicbirsey yapamiyorsan bari zarar verme. Sadece kos, baska seye karisma.

Ulan yıllardır basımıza ne geliyorsa cingenelikten geliyor. İstedigimiz iyi topculara hep 500 bin 1m. euro asagı teklif yapıyoruz. Adamlar kabul etmeyince 1m. icin almıyoruz. Sonra gidip 2.sınıf 2 topcu alıyoruz o paraya. Sonra o 2. sınıf 2 topcuyu gondermek icin aradaki 1m.eurodan daha fazla para harcıyoruz.

Burda bir çok kişi Burak'a yükleniyordu (ben de dahil). Takımda tek eksiğin forvet olduğu görüşü hakimdi. Ama dünden sonra takımda en büyük eksikliğin orta saha ve bekler/kanatlar olduğunu herkes görmüştür heralde. Gökhan İnler + kanat forvet hamlesi gerekli en azından sezonu kurtarmak adına.

Fenerbahce'nin hücumları : sağ kanat -> G.Gönül, Meireles, Kuyt. Sol kanat -> Caner, Emre, Sow. şeklinde gelişirken.. bizim kanat organizasyonumuz hiç yoktu çünkü bekler ve orta saha hiç gelmedi. Sözün özü, bizim en büyük sorunumuz orta saha ve beklerdir.

kasimpasada_tek_gol_var_canli13871299540_h1106175.jpg

Burda bir çok kişi Burak'a yükleniyordu (ben de dahil). Takımda tek eksiğin forvet olduğu görüşü hakimdi. Ama dünden sonra takımda en büyük eksikliğin orta saha ve bekler/kanatlar olduğunu herkes görmüştür heralde. Gökhan İnler + kanat forvet hamlesi gerekli en azından sezonu kurtarmak adına.

Fenerbahce'nin hücumları : sağ kanat -> G.Gönül, Meireles, Kuyt. Sol kanat -> Caner, Emre, Sow. şeklinde gelişirken.. bizim kanat organizasyonumuz hiç yoktu çünkü bekler ve orta saha hiç gelmedi. Sözün özü, bizim en büyük sorunumuz orta saha ve beklerdir.

Senin bu yorumunun ardından Gs tv kanatlar uçuyor tarzı bir haber yaparsa şaşırmam :)

Furkan'dan sağ bek Olcan'dan sol bek yapsak daha iyi olur Veysel-Telles'den. ayrıca +1 kontenjan demektir bu.

bu saatten sonra yapılan transfer zorlama ve yanlış olur keza bu yönetimin yaptığı bütün transferler hurda ve çöp,sokağa atılan trilyonlarca lira para dolayısıyla transfer yapmasınlar..

Gökhan Töreyi almayıp yakın bir fiyata Yasin denen anadolu topçusunu alan,

Tarığı 6 ay önce bedava almayıp şimdi 3 milyon teklif edip alamayan bu dengesizlerden olumlu bir transfer mi bekliyorsunuz?

Furkan, Umut Gündoğan bilmem ne bu tarz futbolcuları bir maçlık ilk 11 oynatalım da millet rahatlasın ya.. Millet Messi muamelesi yapmaktan kurtulsun şunlara. Başımızdaki hocalar bunlarda bir ışık görseler emin olun oynatırlar dünkü kötü futbolcuların yerine..

Rektas her takimin her hocanin bir sistemi ve uygun kadrolari var sende biliyorsun tabiki....... fb kadrosu o sekilde oynamaya mevcut ama sorunun uc noktada top tutamak drogba gibi indiren bssan tutan son vurus yapan adam yok ilerde dun okadar kapandikki mourinhounun takimlari gibiydik dusunsene burak yerine saglam bir adamin dungece oldugunu bir pozisyonda top tutumadi fizigini kullanip top suremedi eli ayagina dolasiyor adamın saglam bir forvet az buldugumuz dunku macin pozisyonladindan birini atsa idi bugun muthis defansimiz ve bitirici forvrtimiz konusulurdu sana katiliyorum sikinti bek ve orrasaha ama oncelik forvet bence

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt