Transfer Nöbeti (ARŞİV 6)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
gidip hajrovic , salih, yasin gibi adamlara bir ton para dökeceğimize bir Gökhan İnler'i alamadık. Bu forumda bile bir sürü kişi bas bas bağırdık Gökhan İnler ya da yerli orta saha şart diye 2 yıldır. 10 tane 2 milyon euroluk boş adam alacağına 2 tane üst düzey topçu al.

Aslan gibi Hüseyin Altug Tas´imiz var mesela. Bu cocuk Yasin kadar oynayamaz mi?

2.5 Milyon´lari cöpe atmaya degiyor mu? Yazik günah. Gelmisler 20 yasina. Al kadroya.

Ben anlamiyorum ya. Nasil bu kadar beyinsiz, bonkör olabiliyoruz aklim almiyor.

Yabanci bebeleri almayi biliyorsunuz, kendi cocuklarimizi adam yerine koymuyorsunuz.

Kötü oynayacaksa Hüseyin Altug Tas kötü oynasin. 2.5 Milyon´luk Yasin degil.

ya ne fredi ne patosu ergen doriayı almaya gitmişlerdir sanki stopere çok ihtiyacımız varmış gibi

1887903_w2.jpg

Daha önce herhangi bir duyuma dayanmadan Pato'yu yazmıştım burada. Bence denenebilir, düşüşte olsa da potansiyeli çok yüksek ve genç. Biraz kumar tabi ama uygun fiyata denenebilir.

hüsyin altug derhal a takıma cıkmalı

baya yetenekli

bu gencler lazım bize,bay doymuslar cok istiyorlarsa gidebilirler

kimsenin nazını cekemem

koy birhan ile hüseyin a takıma ne kaybederiz

bundan kötü olmayız eminim

Arkadai bz demiyoruzki Selçuk'u asın gitsin diye... Adam geçen seneden beri çok kötü ve git gide dahada kötüye gidiyor çek bir kaç hafta kızağa geriden gelenler denesin şansını bu sınırsız kredi nedir. Sanki Galatasaray Selçuk la kuruldu, yanına 10 kişi ayarlanıyor.

Pato'nun fizik rezalet durumda is yapamaz bizde. Podolski'nin menejeri gidecegini acikladi bugün, ne yapip edip alin su adami.

Eskiden hep 30 yaşında adamlar alırdık günü kurtarmak için, şimdi ergen yetiştirme yerine çevirdiler kulübü. Bir ortasını bulamıyorlar

En az bir Muslera, Melo, Elmander, Ujfalusi transferi lazim ama zor.

bundan kötü diyosunda kardeşim dün takımı batıran orta sahaydı selçuk, melo, sneijder, yasin.

yasin ilk maçı diye bişey demiyorum tamam. Melo biraz iyiydi. Sneijder kampa yeni katıldı sayılır. Ama Selçuk? hem iyi oynamadın hem penaltı kaçırdın selçuk kaptan, toparlan biraz.

Takım daha hazır değildi. Oynadığımız takımlar hep 2. lig takımları, Fenerbahçe hep iyi takımlarla oynadı. Chelsea, Beşiktaş, Roma, Olimpia vs... bence dün güzel oynadık. Veysel, Sow'u bir an olsun bırakmadı. Ama Telles geçen seneden çok kötü!

Bu takıma destek çıkmamız lazım. Prandelli taktiklerini verdi. Daha hazır olmamamıza rağmen 120 dakika oynadık hemde gol yemedik. Bu takım gol atmayı bilmiyosa Prandelli ne yapsın?

defans istemiyoruz diyoruz bazı arkadaslar hala defans temennisinde bulunuyor

yapmayın canım renkdaslar

Aslan gibi Hüseyin Altug Tas´imiz var mesela. Bu cocuk Yasin kadar oynayamaz mi?

2.5 Milyon´lari cöpe atmaya degiyor mu? Yazik günah. Gelmisler 20 yasina. Al kadroya.

Ben anlamiyorum ya. Nasil bu kadar beyinsiz, bonkör olabiliyoruz aklim almiyor.

Yabanci bebeleri almayi biliyorsunuz, kendi cocuklarimizi adam yerine koymuyorsunuz.

Kötü oynayacaksa Hüseyin Altug Tas kötü oynasin. 2.5 Milyon´luk Yasin degil.

Örnekleri de var birde.gözlerinin önünde,Chedjou, dany,salih vs.hangisi Semih kadar oynayabildi dön geçmişe hangisi Kaptan Bülent kadar oynayabildi gel öne o kadar para döküldü Arda gibi kanat geldi mi tabiki adam alınsın ama Hagi,Popescu, Ilıe,Sneijder, Elmander, Kewel gibi adamlar hayroviç, Telles, Ambrabat, Chedjou, dany, yasin salih gibi değil bugün Altuğ,Birhan vb. bunlardan daha kötü oynamaz gerekirse iki yıl orta sıralara oynayalım ama gençlerle iyi yabancıları bir arada oynatacak bir sistem geliştirelim derim

Drogba takımı bozuyor dediler sanki selçuk burak bozmuyor. Olcan kankaları da geldi tam halı saha kadrosu oldu.. Dün boştaki brumaya degil markajdaki burak a atılam pastan sonra yuh dedim..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt