Transfer Nöbeti (ARŞİV 6)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
booooooom tarik camdal galatasarayda

booooooom gökhan inler galatasarayda

boooooooooooom mevlüt galatasarayda

sonunda kafayida yedik LAN

neyse hareketlenmeye baslad,k beyler

onti ve amrab gidiyor

dany eskisehire diyolar

ebouayı da sutlarsak biraz nefes alırız

katılmıyorum bizim yerlilerimiz en az onlarınkiler kadar kaliteli ama bizimkilerde hırs yok , çoğu doymuş amaçları yokmuş gibi sahada geziniyorlar..

ya neyine katılmıyorsun bizdeki yerlilerin bir çoğu sabotajcı adamların yerlilerinin hepsi genç ve dinamik futbola aç

tarık gelsin telles den kötü oynayamayacağı garanti en azından türk başka bi alternetif yok o bölge için türkler içinde. ayrıca ona buna burun kıvırma huyumuzdan bi vageçelim, burada gomis i istemeyip burun kıvıranlar burak felaketini izlemeye mahkumdur

Bv-836GCUAATtAt.jpg:large

Geçen sezon sol bekte iyiydi izlediğim maçlarda.

Yerli kıtlığı var zaten bir şeyler denemek zorundayız.

tapatalk

Galatasaray klübü deneme tahtası değil

Ki devre arasında yeterince yaptık

Bu adam vasat bi adam

Ayrıca anadolu klüpleri birbiri arasında yaptıkları maçla bizimle yaptıkları maçlar arasında dağlar kadar fark var onu kıstas almakta çok mantıklı gelmedi bana

Fiorentina'dan stoper Gonzalo Rodriguez tam bizlik def,reis mi reislik-defse def-ver hemen direkt kapntanlığı aldığın gibi.

Savunma almayın diye kampanya yapmak lazım.

Çok açık söylüyorum ki Geçen sene yaz, kış dönemi ve bu yaz döneminde Galatasaray'a ısrarla stoper isteyen (Chedjou'dan sonra) isteyen adam ezbere konuşuyordur, ligi bilmiyordur, fantezi peşindedir.

yarın tarık kapa düsecek diyorlar

vallahi cok iyi bir hamle olacak

topculugundan ziyade pasaport ve cift mevkiide oynaması rahatlatır bizi

teles sabrım kalmadı

hayır bisey gösterse bi umut ısıgı olsa saberedelim de hicbisey yok aga

Galatasaray klübü deneme tahtası değil

Ki devre arasında yeterince yaptık

Bu adam vasat bi adam

Ayrıca anadolu klüpleri birbiri arasında yaptıkları maçla bizimle yaptıkları maçlar arasında dağlar kadar fark var onu kıstas almakta çok mantıklı gelmedi bana

Kontenjan olduğu sürece yapacak başka bir şey yok ya altyapıdan yetiştireceksin ya potansiyel gördüğün yerlileri almaya çalışacaksın. Kısa vadede adam yetiştiremeyeceğine göre tek çözüm transfer.

Ki o anadolu kulüplerinden de iyi adamlar çıkabiliyor hepsini küçümsememek lazım.

tapatalk

ya neyine katılmıyorsun bizdeki yerlilerin bir çoğu sabotajcı adamların yerlilerinin hepsi genç ve dinamik futbola aç

aynen .bende kalite konusunda dedim..2 sene önceki selçuğu biliyoruz bu ligin en iyi yerli futbolcusu idi , bi adam 2 senede futbolu unutmaz olay tamamen doymuşluk

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt