Transfer Nöbeti (ARŞİV 6)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Eskişehir ellerini ovuşturarak bu maçı bekliyordu . Bir kötü futbola tarığı GS a kakalarım diodu .

Sanırım aynen olacak...

Tarıkla beraber defansdaki sıkıntılarımız son bulacak. Hatta orta açamayan GS kanatları , isabetli ortası 0 a yakın tarıkla kafa golleri bulacak...

Bizim önce iyi bir taraftar bulmamız lazım bence...

Allah aşkına söylesenize tarık dünkü veyselden neyi daha iyi yapacak ?

yada Tellesi kesip Tarığı mı koyacaksınız güldürmeyin beni ya ...

Ya bu takım zaten gol yemiyor ligin en az gol yiyen takımından biri takım 2 yıldır bas bas bagarıyor ben gol atamıyorum bana topu ileride tutacak adam lazım diye

burada hala tarık diyorlar...

Şu tarık diyen arkadasları tek tek not almak lazım

2 maç kötü oynasın hepsi baslar tarıga dümdüz gitmeye...

Veyselin sol ayagı etmez tarık bir maçda veyseli harcamayın .

Yetmedimi salihden yediğimiz kazık.

yetmedi umutdan oğuzhandan yediğimiz kazık..

sen burayı ciddiye alıp niye kendini yoruyon bu saatte dostum ? hangi taraftardan bahsediyon ? senin burda kızıp ,taraftar muamelesi yaptığın üç beş ergen

trol.Varsa bir gelişme bakarsn işte kime laf yetiştiriyon

Tarık'ı isteyenler ergen troll oldu şimdi de.

Transfer sezonunun başından beri kulüp olarak Tarık'la ilgilendiğimize göre ergen troll sayısı üç beşi geçmiş olmalı :)

tapatalk

Ben Tarık konusunda fikir sahibi değilim ama daha ne kadar kötü olabilir ki gelsin o da gelsin yaklasimindayim.

-Tapatalk-

Tarık iş yapar bu takımda. Ama bir Caner performansı beklemesin kimse kendisinden gelirse.

Tarık iş yapar bu takımda. Ama bir Caner performansı beklemesin kimse kendisinden gelirse.

Caner 2 sezon öncesine kadar vasat bir oyuncuydu keza GG oftaş'tan geldiğinde kimse şans vermiyordu. Tarık da Veysel de potansiyeli olan adamlar bunların geldikleri dönemden eksikleri yok. Şanslarını iyi değerlendirirlerse daha iyi duruma gelmemeleri için bir sebep de yok aslında

tapatalk

Caner 2 sezon öncesine kadar vasat bir oyuncuydu keza GG oftaş'tan geldiğinde kimse şans vermiyordu. Tarık da Veysel de potansiyeli olan adamlar bunların geldikleri dönemden eksikleri yok. Şanslarını iyi değerlendirirlerse daha iyi duruma gelmemeleri için bir sebep de yok aslında

tapatalk

Caner G.B oftaş ta hiç oynamadı manisadan cska gitti. Gökhan Gönülle karıştırıyorsun ki yanlış hatırlamıyorsam 250bin euro için adnanların alamadığı oyuncudur kendisi.

mevzu tarık ın gelip gelmemesi değil, burda mevzuu tarık diye ağlayanların bir kötü maçında telles diye tutturacak olmasıdır bunuda şimdi tarığı isteyenler de yapacaktır adım gibi eminim ve benim gözümde üç beş trolldür hepsi

Hakkaten ne oldu bu Caner'e bir anda çözemedim hiç unutmuyorum, FT milli takıma çağırdı ve Bek'te oynattı, o maçta muhteşem oynadı sonra o mevkide performansını arttırarak bu günlere kadar geldi, twitter'da falan o maç öncesinde fb'liler Caner'den bek oluyorsa bendende prens Charles olur gibisinden mesajlar falan atıyorlardı, incelenmesi gereken bir durum.

Yardımcı hoca lazım takıma hemde acil.Sadece transferle bitmez bu iş.

Ya bırakın transferi falan ronalda ile messiyi de alsanız muslera hariç 8 oyuncu kalıyor geriye... Transfer eksik bölgelere yapılır bizim takımın oyuncularının haysiyeti eksik... Hayır hala sinirden elim ayağım dolaşıyor. Selçuk hayatımda bu kadar kendisinden tiksinmemiştim. Ya takım kötü oynayabilir, hatta 6 da yiyebilir sağlık olsun der geçerim. Ya takımın yarısı gene elinden geleni yapmaya çalışıyor kapasitesi kurtarmıyor da, selçuğu sopalamak istiyorum. Bu ne şahsiyetsizliktir ya, hatalı paslar olabilir, top kaptırabilirsin, Adamlar önünden geçiyor izliyor hakem gibi. Hakem bile topun peşinde belli bir mesafede koşuyor o izliyor!!! 2-3 oyuncu daha vardı. Ya bire pislik herifler soma da maç yaptınız, insan ordan utanır be! O insanlar 1200 liraya yerin ne kadar altında kömür çıkarmaya çalışıyolardı. Ve can verdiler. 3,3.5 milyon euro haramı zıkkım olsun. Bir bok yiyomuş gibi bu kadar para alıyosunuz koşmayı kendinize iş görüyosunuz...

Yok arkadaş transfer falan istemiyorum. Hatta şampiyonlukta istemiyorum... Prandelli yalvarıyorum sana bunları antremanda canlarını çıkar, nefes alamasınlar. Nefes alacak fırsatları kalmasın. Gerekiyosa maça çıkamasınlar yorgunluktan. Hayır 3.5 değil 7 milyon euroya çıkarın maaşını ama futbol oynatmayın kömür madeninde çalışsın pis herif. Ya sinirden ne dediğimi ne yazdığımı bilmiyorum. Transfer falan takımda eksik mevkiye yapılır, bizim takıma transfer değil sırtlarına sopa lazım!

Bizi bu oyunculara muhtaç kılan tüpçü Allah'da senin bin müstakını versin. İşin gücün alavare dalavere. Bir kalıbının adamlığını göremedik gitti. Sen de kabahat yok ama beşiktaşı batıran sen, beşiktaşa sahtekarlıktan avrupa yasağı yediren sen sonra şikeden beşiktaşa ceza yediren sen! Eee TFF Başkanı olmaya hak kazandı! Kim tff başkanı yaptı??? Tayyip!!! Sonra diceksiniz ki burası forum sitesi siyaset yapma! Ulan bu hasiyetsizi ben mi getirdim! %50 akpli olduğuna göre forumun da yarısı akpli olmalı düz mantık! Onlardan demiröreni başımıza kimin hangi mantıkla hangi üstün başarılarıyla tff başına getirdiğini anlatsın ki biz de oy verelim... Yazıklar olsun...

Olum biz Tarık'ı Veysel'i harcamak için istemiyoruz sizin öve öve bitiremediğiniz süper genç star Telles'in yerine istiyoruz. Önce bunu idrak et sonra uzun uzun yazılar yaz ergen.

Her zaman dedim senin ülkende aptal saçma sapan bir yabancı sınırı varsa sen hiç bir zaman genç yetenek yetiştiremezsin.Bizden Porto olmaz önce bunu anlayın.Çünkü bizim ülkede hemen başarı istenir hemen herşey olup bitsin istenir.

Bu taraftar profili ile hiçbir oyuncu bize geldiğinde ileri gidemez çünkü en ufak hatalarında ıslık küfür kıyamet yiyeceğinden öz güveni kaçar. Buna birçok örnek var Bruma,Telles,Burak şimdi Selçuk yavaş yavaş Ayhan Akman kıvamına geldi.

Kısaca Telles yerine Evra,Cole Bruma yerine Nani olsaydı şimdi çoğu şey çok farklı olurdu bundan adım gibi eminim.

Ben onların çok başarılı olmalarını istiyorum ama çok çok zor maalesef bir mucize olmazsa çok fena elimizde patlayacaklar gibi duruyor Allah korusun.

Bunları yazarken onların yeteneksiz olduklarını söylemiyorum sadece bu ülke ve taraftar şartlarında genç gelişmesi beklenen oyuncu yerine kendini ispatlamış hazır oyuncu almak gerektiğini anlatmaya çalışıyorum.5 yabancı hakkı varsa bunu en iyi yabancı oyuncu ile doldurmalıyız.Geri kalan yerlilerden 3 usta 3 genç profille desteklemek gerekirdi ama biz hep yanlış transferler yaptık.Yanlış bir transfer politikası izledik.Hem çok zaman kaybettik hem çok para...

İnşallah herşey gönlümüze göre olur ve eski günler tekrardan geri gelir.

Şunu söylemeden artık duramam. Fatih hoca kendi gitti veya başkan gönderdi orası beni ilgilendirmez. O karar işte o karar varya 2 yıllık birikimi emeği birlikteliği direk çöpe atmıştır. Çok yanlış karardır ve telafisi yoktur.

Evet burda FT sevilmez ama onun yaptığı katkıyı kimse Galatasaray'a katmadı. Bunu sırf son maç için söylemiyorum o lanet olası 24 Eylül günü herşey bitti bunu unutmayın.İnşallah sonumuz o 8. olduğumuz sezon gibi olmaz.

Takımın acilen özgüven yenilemesi lazım bunu yapacak tek adamı maalesef bir şekilde kaybettik.Sonraki durumları beni ilgilendirmez onun kendi karakteridir ben başarısına bakarım.Bu konu çok uzar ama o gün kendi ayağımıza sıktık.

Başkan yönetimi değiştirdiğinden beri tek bir doğru karar almadı bu transfer dönemide sıvama moduna girdi yakında istifa sesleri yükselelir.O da ben bunları hak etmedim deyip bırakıp gider.

Ya bırakın transferi falan ronalda ile messiyi de alsanız muslera hariç 8 oyuncu kalıyor geriye... Transfer eksik bölgelere yapılır bizim takımın oyuncularının haysiyeti eksik... Hayır hala sinirden elim ayağım dolaşıyor. Selçuk hayatımda bu kadar kendisinden tiksinmemiştim. Ya takım kötü oynayabilir, hatta 6 da yiyebilir sağlık olsun der geçerim. Ya takımın yarısı gene elinden geleni yapmaya çalışıyor kapasitesi kurtarmıyor da, selçuğu sopalamak istiyorum. Bu ne şahsiyetsizliktir ya, hatalı paslar olabilir, top kaptırabilirsin, Adamlar önünden geçiyor izliyor hakem gibi. Hakem bile topun peşinde belli bir mesafede koşuyor o izliyor!!! 2-3 oyuncu daha vardı. Ya bire pislik herifler soma da maç yaptınız, insan ordan utanır be! O insanlar 1200 liraya yerin ne kadar altında kömür çıkarmaya çalışıyolardı. Ve can verdiler. 3,3.5 milyon euro haramı zıkkım olsun. Bir bok yiyomuş gibi bu kadar para alıyosunuz koşmayı kendinize iş görüyosunuz...

Yok arkadaş transfer falan istemiyorum. Hatta şampiyonlukta istemiyorum... Prandelli yalvarıyorum sana bunları antremanda canlarını çıkar, nefes alamasınlar. Nefes alacak fırsatları kalmasın. Gerekiyosa maça çıkamasınlar yorgunluktan. Hayır 3.5 değil 7 milyon euroya çıkarın maaşını ama futbol oynatmayın kömür madeninde çalışsın pis herif. Ya sinirden ne dediğimi ne yazdığımı bilmiyorum. Transfer falan takımda eksik mevkiye yapılır, bizim takıma transfer değil sırtlarına sopa lazım!

Belki haklısın ama bu pas trafiklerinin hatalı olmasının bence en büyük sebebi zemin bozukluğu idi özellikle kameradan bakınca solda kalan kısım ilk yarı Fenerin olduğu taraf o taraftaki bütün paslar ya kısa kaldı yada hızlı gitti saha eğiminden büyük olasılık bende ilk yarı saç baş yoldum ama Fener'de o bölgede pas hataları yapınca zemin sıkıntılı olduğu göze çarptı bizimkilerde nedense atakları oradan başlatmaya ısrar etti takım yakın zamanda toparlar bence bütün oyuncuların kondisyon eksikleri var özellikle dünya kupasına giden Sneijder'de bence tatili biraz fazla yaptı 1-2 hafta erken gelse şimdi 1 hafta tatil yapardı.Bu maçta adeta toptan kaçtı. Yedeklerde Amrabat varmıydı bilmiyorum fakat bence kesinlikle Bruma yerine Amrabat girmeli idi.

Maçtan önce güzel analiz

Galatasaray ise bence yanlış transfer kurbanı olarak henüz takım gibi oynayamamaktadır. Arka dörtlü Veysel, Semih, Hakan ve Telles olabilir. Orta aşağı yukarı belli; Melo, Selçuk, Sneijder... Kalecide de Muslera ile yabancı kontenjanı kullanıldığından geriye bir tek yabancıdan yararlanma şansı kalıyor. İşte asıl mesele de buradadır. Henüz benim anlayışıma göre Galatasaray’da ön kanat adamı yoktur. Hamit de artık temelli sakata ayrılacağından, görev Yasin, Olcan, Bruma, Aydın, Amrabat beşlisinden ikisine kalacak. Prandelli, Mancini gibi Selçuk, Sneijder ve Melo’dan kanat orta alanı çılgınlığı yapmayacağına göre... Bu beşliden hiç biri alış-veriş oyuncusu olmadığından orta alandaki iyi isimleri de hücumdan uzak tutarlar. Yapacakları en önemli katkı rakip bekleri kovalamaktır. Ama hücumda ancak Galatasaray çekilip de ayağa kullanılacak puslarla uzun driplingli kontralarla etkili olabilir. Ancak büyük takım felsefesi içinde rakibin üstüne yerleşerek baskı kurup iş yapmaz. Bu benim görüşüm. Dolayısıyla da Galatasaray her şeyden önce topu paylaşmasını seven, ama adam da eksiltebilen ön kenar oyuncusu almalıydı. Biliyorum ki, benim müthiş spor medyam her Galatasaray yenilgisinde arka dörtlüyü hedefe oturtacaktır. Yazık!

KEMAL BELGİN

Her mağlubiyet sonrası klasik başlamış yine giydirmeler.

Ya kardeşim düne kadar veysele neler diyordunuz şimdi yerin dibine sokdunuz.

Bide tarık diyenler var gülücem gülemiyorum sinirden. kaç kere izlediniz tarığı ?

veyselin yarısı etmez. orta yapamaz adam geçemez.

Bu oyuncular çok iyi maçlar çıkardıklarını gördük telles in de veyselinde yektanında .

Bunlar sizin yerin dibine sokdugunuz kadar kötü topçular değil.

hele hele yerlerine saydıgınız tarıkmış falan onlardan hiç kötü değiller...

Dün takımın bu kadar kötü oluşunun sebebi bireysellikden çok maalesef takımın hazır olmayısı form tutmayısı...

Her oyuncu her röportajda çok sıkı çalısdık çok iyi idmanlar yaptık dedi ama demekki çalışmamışlar..

Az da maç yapınca sistem olarak prandelli takıma hiçbirşey öğretmemiş.

oyuncular kendi kafalarına göre oynuyor.

Bir delilik yapıp 1 mağlubiyetten sonra geçen devre arasında oldugu gibi paraları savurmaya geerek yok.

Umarım başkan aynı hataya düşmez.

Zaten anlamadıgım kimin yerine alacaksın 2 yabancıyı ?

Brumayı oynatmayacaksın neden 11m euro verdin ?

Aldıgın oyuncu brumadan çok çok mu daha iyi olucak ?

ya kardeşim bırakın transferi falan.

Forvet hariç yapılacak her yabancı transferi paraların çöpe gitmesi demek..

Bu takımın ihtiyacı biraz daha maç yapmak.

Oynadıkça alışacak form tutucak gerçek performanslarını sergileyecekler..

Olcan yada brumanın yedekde olması ayıpdır paraların çöpe atılmasıdır. Kabul edilemez.

Dönem arası hataya düşmeyin sabredin.

1 tane yabancı forvet. Bu takıma yeter. başka transfere gerek yok. Her mevkide 2 oyuncumuz var.

Bu kadar abartmayın 1 maçı

Yazının büyük bir.bölümüne katılmakla birlikte demekki çalışmadılar kısmına takıldım bana göre de aşırı yükleme yapıldı.ve ondan oynayamadık aynen geçen yıl ki fener gibi takım yorgundu ama zaman geçtikçe kondisyon ve güç oturacak tır iş bu süreci en az kaza ile atlatmak, tamam selçuk çok formsuz da bir metreye top atamaması sizce.de anormal değil mi bir iki takviye işimizi görür birincisi kesinlikle geriden oyun kurabilecek stoper biri de santrafor veya skorer kanat dikkat edin takımımız böyle savunma oyuncusu varken hep başarılı idi örnek.;Falco Götz,Cüneyt, Popescu, Ujfalausi, song,Tomas zamanları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt