- 29 Ocak 2011
- 47.648
- 19.513
- 2.898
Dany eskişehire gidiyor. İlerleyen günlerde görürüz.
eskişehirde 8 yabancı var nasıl alıcaklar
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Dany eskişehire gidiyor. İlerleyen günlerde görürüz.
Eskişehir ellerini ovuşturarak bu maçı bekliyordu . Bir kötü futbola tarığı GS a kakalarım diodu .
Sanırım aynen olacak...
Tarıkla beraber defansdaki sıkıntılarımız son bulacak. Hatta orta açamayan GS kanatları , isabetli ortası 0 a yakın tarıkla kafa golleri bulacak...
Bizim önce iyi bir taraftar bulmamız lazım bence...
Allah aşkına söylesenize tarık dünkü veyselden neyi daha iyi yapacak ?
yada Tellesi kesip Tarığı mı koyacaksınız güldürmeyin beni ya ...
Ya bu takım zaten gol yemiyor ligin en az gol yiyen takımından biri takım 2 yıldır bas bas bagarıyor ben gol atamıyorum bana topu ileride tutacak adam lazım diye
burada hala tarık diyorlar...
Şu tarık diyen arkadasları tek tek not almak lazım
2 maç kötü oynasın hepsi baslar tarıga dümdüz gitmeye...
Veyselin sol ayagı etmez tarık bir maçda veyseli harcamayın .
Yetmedimi salihden yediğimiz kazık.
yetmedi umutdan oğuzhandan yediğimiz kazık..
Tarık iş yapar bu takımda. Ama bir Caner performansı beklemesin kimse kendisinden gelirse.
Caner 2 sezon öncesine kadar vasat bir oyuncuydu keza GG oftaş'tan geldiğinde kimse şans vermiyordu. Tarık da Veysel de potansiyeli olan adamlar bunların geldikleri dönemden eksikleri yok. Şanslarını iyi değerlendirirlerse daha iyi duruma gelmemeleri için bir sebep de yok aslında
tapatalk
Caner G.B oftaş ta hiç oynamadı manisadan cska gitti. Gökhan Gönülle karıştırıyorsun ki yanlış hatırlamıyorsam 250bin euro için adnanların alamadığı oyuncudur kendisi.
GG derken Gökhan'ı kastetmiştim
tapatalk
Ya bırakın transferi falan ronalda ile messiyi de alsanız muslera hariç 8 oyuncu kalıyor geriye... Transfer eksik bölgelere yapılır bizim takımın oyuncularının haysiyeti eksik... Hayır hala sinirden elim ayağım dolaşıyor. Selçuk hayatımda bu kadar kendisinden tiksinmemiştim. Ya takım kötü oynayabilir, hatta 6 da yiyebilir sağlık olsun der geçerim. Ya takımın yarısı gene elinden geleni yapmaya çalışıyor kapasitesi kurtarmıyor da, selçuğu sopalamak istiyorum. Bu ne şahsiyetsizliktir ya, hatalı paslar olabilir, top kaptırabilirsin, Adamlar önünden geçiyor izliyor hakem gibi. Hakem bile topun peşinde belli bir mesafede koşuyor o izliyor!!! 2-3 oyuncu daha vardı. Ya bire pislik herifler soma da maç yaptınız, insan ordan utanır be! O insanlar 1200 liraya yerin ne kadar altında kömür çıkarmaya çalışıyolardı. Ve can verdiler. 3,3.5 milyon euro haramı zıkkım olsun. Bir bok yiyomuş gibi bu kadar para alıyosunuz koşmayı kendinize iş görüyosunuz...
Yok arkadaş transfer falan istemiyorum. Hatta şampiyonlukta istemiyorum... Prandelli yalvarıyorum sana bunları antremanda canlarını çıkar, nefes alamasınlar. Nefes alacak fırsatları kalmasın. Gerekiyosa maça çıkamasınlar yorgunluktan. Hayır 3.5 değil 7 milyon euroya çıkarın maaşını ama futbol oynatmayın kömür madeninde çalışsın pis herif. Ya sinirden ne dediğimi ne yazdığımı bilmiyorum. Transfer falan takımda eksik mevkiye yapılır, bizim takıma transfer değil sırtlarına sopa lazım!
Her mağlubiyet sonrası klasik başlamış yine giydirmeler.
Ya kardeşim düne kadar veysele neler diyordunuz şimdi yerin dibine sokdunuz.
Bide tarık diyenler var gülücem gülemiyorum sinirden. kaç kere izlediniz tarığı ?
veyselin yarısı etmez. orta yapamaz adam geçemez.
Bu oyuncular çok iyi maçlar çıkardıklarını gördük telles in de veyselinde yektanında .
Bunlar sizin yerin dibine sokdugunuz kadar kötü topçular değil.
hele hele yerlerine saydıgınız tarıkmış falan onlardan hiç kötü değiller...
Dün takımın bu kadar kötü oluşunun sebebi bireysellikden çok maalesef takımın hazır olmayısı form tutmayısı...
Her oyuncu her röportajda çok sıkı çalısdık çok iyi idmanlar yaptık dedi ama demekki çalışmamışlar..
Az da maç yapınca sistem olarak prandelli takıma hiçbirşey öğretmemiş.
oyuncular kendi kafalarına göre oynuyor.
Bir delilik yapıp 1 mağlubiyetten sonra geçen devre arasında oldugu gibi paraları savurmaya geerek yok.
Umarım başkan aynı hataya düşmez.
Zaten anlamadıgım kimin yerine alacaksın 2 yabancıyı ?
Brumayı oynatmayacaksın neden 11m euro verdin ?
Aldıgın oyuncu brumadan çok çok mu daha iyi olucak ?
ya kardeşim bırakın transferi falan.
Forvet hariç yapılacak her yabancı transferi paraların çöpe gitmesi demek..
Bu takımın ihtiyacı biraz daha maç yapmak.
Oynadıkça alışacak form tutucak gerçek performanslarını sergileyecekler..
Olcan yada brumanın yedekde olması ayıpdır paraların çöpe atılmasıdır. Kabul edilemez.
Dönem arası hataya düşmeyin sabredin.
1 tane yabancı forvet. Bu takıma yeter. başka transfere gerek yok. Her mevkide 2 oyuncumuz var.
Bu kadar abartmayın 1 maçı