Transfer Nöbeti (ARŞİV 6)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ne zaman Selçuk-Melo ikilisi kötü oynarsa bu takim çok kötü oynamaya basliyor.

Gol sansi üretmek en büyük sorunumuz.

Melo-Sneijder-Selçuklu 3lu orta saha olmuyor. Mancini çok problemler yaratti ama bir sey hakkinda hakliydi: 3 orta saha oyuncuyla oynamak çok önemli, çünkü ancak o zaman maçi kontrol edebiliriz.

Dün de yazdığım gibi bu yabancı sınırıda mevcut şartlarda kurabileceğimiz en iyi kadro:

Muslera-Veysel-Chedjou-Semih-Hakan-Melo-Selçuk-Sneijder-Olcan-Ben Yedder(Podolski vb.)- Burak

Yedekler: Sinan-Koray-Telles-Tolgay-Emre-Bruma-Mevlüt

şeklinde olur. Diğerleri cidden boş hayal gibi.

En fazla ilk 11'de Tarık olur Hakan olmaz ki o da ne kadar etkiler bizi bilemem.

Çift forvetli bir kadro yazalım, beyin jimnastiği olsun..

-------------------------------- Muslera --------------------------------

Veysel -------- Semih ------------------ Chedjou ---------- Balta

---------- Olcan -------------- Melo ----------- Selçuk -------------

-------------------------------- Sneijder ---------------------------------

---------------------- Burak ------------------- Yabancı ---------------

Oldu mu acaba? Bilemedim..

4-4-2 oynasak fena olmaz aslında da Sneijder'e yer yok o sistemde.. Belki 4-3-3 olabilir, o zaman da Sneijder ve Burak kanatlara gitse verimleri düşebilir. (Burak'ın ne verimi var dersiniz siz şimdi, olduğu kadar işte idare edin :))

Beşiktaşlılar bile konuşmaya başladı ya, forumlarını okuyorum da çoğu Anadolu takımı gibi kadromuz olduğundan bahsediyorlar. Yasin-Burak-Olcan ileri üçlüsü ile dalga geçiyorlar. Daha dün moktun bugün koktun. Arsenal yerleştirdi mi bugün ne yapacaksınız bakalım.

Ayrıca bizim 2-3 iyi transfere ihtiyacımız var. Sağolsun taraftar Burak'ı iyice bitirmiş, hayır gelmez artık bu saatten sonra, ya da 5-10 maç yedekte kalıp psikolojik olarak kendini hazırlaması lazım. Kanatlar hala iş yapmıyor. Orta sahada Melo varken sorun yok. Hatta orta saha sadece Melo ile oynanabilir. Selçuk'ta yedeklenebilir. Yani kritik bölgeler yapılacak 2 ya da 3 transfer yine bizi şampiyonluğun en güçlü adayı yapabilir.

--------Muslera

Veysel------Chedjou----Semih---Telles

----------Melo-----

Hamit----Sneijder--Emre---Olcan

-------------Transfer---

Kesinlikle Alex Song kiralanmalı. Orta saha da sıkıntı yaşıyoruz. Görünen o ki bu sistemle çok da üretken olamayacağız. Prandelli de gelecek transferlere göre sistem değişebilir dedi. Sneijder' den en iyi verimi Mancini alabildi. Sezon başı çok erken konuşmayalım ama bu sistemde takım çok rahat sindiriliyor. Birde Tellesi herkes söylemiştir, son formu ile +3 ' gitmeli. Mevlüt'ün bizim için yeterli olmadığını takımı çok değiştirmeyeceğini düşünüyorum. O yüzden forvet hattına sağlam bir yabancı transferi yapmalıyız.

Fazla düşünmeye gerek yok şartlar zorlanıp Gökhan İnler alınmalı Selçuk artık kafasında bitirmiş Galatasaray'ı .

Bir sorunumuz daha var aslinda iki kanat oyuncumuzda ters ayakla iceri kat ediyor bu yuzden beklerden de verim alamayinca oyunu genisletemiyoruz hucumda hala cizgiye hic inemedik hazirlik maclarinda da son mactada 1 2 kez veysel denedi sadece

Fazla düşünmeye gerek yok şartlar zorlanıp Gökhan İnler alınmalı Selçuk artık kafasında bitirmiş Galatasaray'ı .

Bitiren adam sözleşme yeniler mi sence ? Sadece bu aralar form durumunda düşüş var. Gerçi bu aralar dediğim geçen sezonun ikinci yarısı da kötüydü. Olsun ben Selçuk'un yine eski formuna kavuşacağına inanıyorum.

Forveti Umut Burak Olan takımın yönetiminin transferi son 5güne bırakması nedir?

Süper kupa alınsa demek taraftara bu takım yeterli diyeceklerdi...

Eğer yabancı ortasaha alacak isek,forvet de yabancı olursa defansı 4 yerliden kurmak zorunda kalacağız...

Selçuk derhal kesilmeli ve orta sahayı üçlemeliyiz...

Forvet transferi ve 4-3-3 çok kritik,zaten Prandelli de transfer sonucu taktiği değiştirebiliriz dedi...

ne yapmak istediğimizi bende anlamadım ş.ligine trabzonmu direk gidiyor yoksa bizmi onu bile tam çözemedim nasıl bir transfer politikası anlamadım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt