Transfer Nöbeti (ARŞİV 6)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Gidin Menejerlere bayılın gelin ..

Forumda rahat etsin sizde.

Sizin mantıgınızla MANU 11 tane transfer yapmalı..

Dün 3.lig takımından 4 yediler.

Wellbeck çöp Kagawa çöp Adnan Januzac çöp sizin mantığınızla.

bu takım haftaya bursaya 2-3 atsa olcan telles selcuk veysel harika oynasa

bu sefer hepiniz diyeceksiniz ne gerek var transfere tarıga nie bu kadar para veriyoruz

Bu takımın kadrosu şampiyonlar ligi için yeterli olmayabilir.

Ama lig için çok çok yeterli bir kadro.

5 yabancı sınırı varken oyuncu gönderemiyorken alınacak 2 oyuncu seneye transfer yapamamak demek..

Ve alınacak hangi oyuncu şamp ligini garanti edebilir ?

muhtemel forvet adayımız doumbia drogbadan sonra fildişili bir forvet yenifen neden olmasın ?

Bitiren adam sözleşme yeniler mi sence ? Sadece bu aralar form durumunda düşüş var. Gerçi bu aralar dediğim geçen sezonun ikinci yarısı da kötüydü. Olsun ben Selçuk'un yine eski formuna kavuşacağına inanıyorum.

Bitiren adam sözleşme yeniler çünkü o aldığı parayı başka hiçbir kulüp vermez kendisine.Uğur Meleke'nin dediği gibi ''Selçuk hiçbir şey oynamadan maaşı artınca belli ki bu metodu benimsemiş. 'Daha az futbol, daha çok para' galiba yeni mottosu."

Şaka maka bunlar Almeida'yı getirecekler takıma.

Almeida Galatasaray yolunda! - NTVSpor.net

Bunu yaptıkları anda bıraksınlar her şeyi istifa etsinler. Ben hiç böyle konuşmadım şimdiye kadar ama bundan daha fazla dibe düşebileceklerini sanmıyorum. O kamyon şoförünü bu takıma layık görüyorlarsa defolsun gitsinler. 3 aydır elleri ceplerinde kameralara poz atacaklarına adam gibi bir kadro kursalardı bu rezilliği yaşatmazlardı bize.

Çok açık şekilde ifade ediyorum ki 3 ay bekleyip Almeida'yı getiren yönetim 1 gün bile geçirmeden istifa etmelidir.

Paramız yok, bu kadroyla devam edeceğiz, bu sezon bizden pek birşey beklemeyin demek daha onurlu ve saygı duyulası bir davranış olur.

En azından paramızı daha fazla çöpe atarak geleceğimizi karartmayız Almeida gibi 3. sınıf santraforlarla.

eyvah o geliyor galiba korktuğumuz başımıza gelecek Almeida Galatasaray yolunda! - NTVSpor.net

Yönetim kendi sonunu hazırlıyor.Transfer yanlışları ile.Bakın bugün yasin yerine erkan alınsaydı dar alanda top tutabilen topu oyalayabilen bir kanadımız olacaktı.ama gittik yasin' bayıldık paraları.Almeida 'da aynı yanlış devam ediyor.Bizim aslında podolski gibi bir oyuncuya pas istasyonuna ihtiyacımız var.Valla bu sene hiç bir umudum yok artık

Şaka maka bunlar Almeida'yı getirecekler takıma.

Almeida Galatasaray yolunda! - NTVSpor.net

Bunu yaptıkları anda bıraksınlar her şeyi istifa etsinler. Ben hiç böyle konuşmadım şimdiye kadar ama bundan daha fazla dibe düşebileceklerini sanmıyorum. O kamyon şoförünü bu takıma layık görüyorlarsa defolsun gitsinler. 3 aydır elleri ceplerinde kameralara poz atacaklarına adam gibi bir kadro kursalardı bu rezilliği yaşatmazlardı bize.

Almeida olayı da Mustafa Denizli olayını andırıyor bana umarım sonu da benzer. Medya teknik direktörlük olayında hep pişirip Mustafa Denizli ismini atıyordu öne. En son medyada adı geçmeyen Prandelli geldi. Umarım Almeida derler sonunda bizi yukarıya çekecek bir adam gelir.

Şuan aynı geçen seneki Arsenal taraftarının psikolojisindeyiz. Transferlerden memnun değillerdi , başarı da yoktu , teknik direktörlerini sevmelerine rağmen başarıya olan inançları azdı. Son günlerde bir Mesut'u aldılar , tek transferle sezona bayağı istekli , coşkulu ve hızlı başladılar. Ha sonu aynı şekilde gelmedi o ayrı ama bizde de umutları tekrar yeşertecek hamleler gerekli şuan.

Almeida olayı da Mustafa Denizli olayını andırıyor bana umarım sonu da benzer. Medya teknik direktörlük olayında hep pişirip Mustafa Denizli ismini atıyordu öne. En son medyada adı geçmeyen Prandelli geldi. Umarım Almeida derler sonunda bizi yukarıya çekecek bir adam gelir.

Şuan aynı geçen seneki Arsenal taraftarının psikolojisindeyiz. Transferlerden memnun değillerdi , başarı da yoktu , teknik direktörlerini sevmelerine rağmen başarıya olan inançları azdı. Son günlerde bir Mesut'u aldılar , tek transferle sezona bayağı istekli , coşkulu ve hızlı başladılar. Ha sonu aynı şekilde gelmedi o ayrı ama bizde de umutları tekrar yeşertecek hamleler gerekli şuan.

İnşallah dediğin gibi olur abicim ama hiç sanmıyorum öyle olacağını. İş bitirici adam yok kulüpte.

almeidayı alacağız büyük ihtimal ligi tanıyor ve istediğimiz pivot görevini yapabilir. gerektiğinde kenardada oturur.

Eğer ki haber doğruysa Başkan , ''Biz Almeida yı istedik ama Prandelli veto etti'' deyip Prandelliye dayatma yapar gibi Almeida transferini zorunlu kılmasıyla kendi sonunu getirir.

--------Muslera

Tarık-Semih-Koray-Olcan

----------Song----------

--------Melo---Veysel---

---------Sneijder--------

-------Pato-----Burak---

Tek bir transfer yapılacaksa bu forvet olmalı...

Fenerbahçe maçında gördük Burak ileride kara delik...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt