Transfer Nöbeti (ARŞİV 6)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
bak burakı kılım kadar sevmem ama fener maçında sorun selçuktu ne sneijdere ne de buraka top atabildi, atak başlatamadı, kanatlara açamadı ve yanına pas veremedi

Zaten ben 2 gündür her yere yazıyorum üçlü orta saha diye...

Brüksel maçında sorunun stoperlerde olduğunu düşünmüştüm,yanılmışım.Melo-Selçuk formsuz ve temposuz,Selçuk kesilip orta sahaya 2 tane dinamik adam konulmalı...

Ama forvet transferi de çok kritik.Tamam Burak'a fazla top gelmedi ama insan en azından 3-4 kere top tutmaya çalışır,takımını atağa kaldırmaya çalışır.

Herkes bunu pozisyona sokmaya çalışıyor,kendisinin bir çabasını göremiyoruz o konuda maalesef...

Zaten ben 2 gündür her yere yazıyorum üçlü orta saha diye...

Brüksel maçında sorunun stoperlerde olduğunu düşünmüştüm,yanılmışım.Melo-Selçuk formsuz ve temposuz,Selçuk kesilip orta sahaya 2 tane dinamik adam konulmalı...

Ama forvet transferi de çok kritik.Tamam Burak'a fazla top gelmedi ama insan en azından 3-4 kere top tutmaya çalışır,takımını atağa kaldırmaya çalışır.

Herkes bunu pozisyona sokmaya çalışıyor,kendisinin bir çabasını göremiyoruz o konuda maalesef...

nereden tutarsan tut b.klu değnek bu sen şampiyon olursak her sene oluruz valla

:trollfacce.gif::trollfacce.gif::trollfacce.gif:

G.Saray'ın 'Kral' lakaplı golcüsü Burak Yılmaz hücumda 'yalnız' kalmaktan yıldı.

F.Bahçe ile oynanan Süper Kupa maçında takım arkadaşları Selçuk, Yasin, Olcan, Melo ve Sneijder'den hiç destek alamayan Burak'a partner aranıyor. Sarı-kırmızılı yönetim 5+3'lük yabancı kuralını da dikkate alarak tekrar Mevlüt Erdinç'e yöneldi.

Bu hafta Saint Etienne ile masaya oturulacak.

gsgazetesi

Bu yorum çok tepki alabilecegini biliyorum, ama bize Fenevde oldugu gibi para akışı sağlayabilecek bir idareci olmasi gerekiyor, çünkü kadromuzda o kadar kötü ve yetersiz oyuncu var ki şampiyonluk hayal gibi gözüküyor.

Bunu abartmayarak söylüyorum, çünkü bu türlü oyuncularla şampiyon olabilecek yerli t.d.ler çok nadir, yabanci t.d. daha nadir.

Sneijder 2-3 sene sonra yeterli olacagini sanmiyorum, Selçuk 2 sezondur formsuz, Burak'in hali belli, Semih son aylardir iyi oynamiyor, Balta yeterli oldugunu düsünmüyorum, Zan kötü oyuncu degil ama form giremiyor, Telles ve Bruma daha henüz belirli bir yüksek seviyede oynayacak oyuncular degil, çok sevdiginiz Melo pek ofansif katkisi yok yani takimin baya problemleri var. Daha Umut, Amrabat, Dany gibiler hakkinda konuşmadim bile

şimdilik sezon boyuncu yüksek seviyede iyi oynayabilen tek oyuncular Muslera ve Sneijder'dir.

Belki şampiyon olabiliriz, ama en az 2-3 kaliteli oyuncu gelmesi lazim.

:trollfacce.gif::trollfacce.gif::trollfacce.gif:

G.Saray'ın 'Kral' lakaplı golcüsü Burak Yılmaz hücumda 'yalnız' kalmaktan yıldı.

F.Bahçe ile oynanan Süper Kupa maçında takım arkadaşları Selçuk, Yasin, Olcan, Melo ve Sneijder'den hiç destek alamayan Burak'a partner aranıyor. Sarı-kırmızılı yönetim 5+3'lük yabancı kuralını da dikkate alarak tekrar Mevlüt Erdinç'e yöneldi.

Bu hafta Saint Etienne ile masaya oturulacak.

gsgazetesi

Öyle bir algı oluşturuluyor ki medyada sanki alınacak forvet oyuncusu bunun yanına alınacakmış gibi.Alınacak yabancı santrfor direk burak yılmazın yerine alınacak.Bu adam, forvet gelince yine bir şekilde kadroda olursa değişen hiçbir şey olmayacak.

beyler bu selcugu özledim

Sel%C3%A7uk_%C4%B0nan

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt