Transfer Nöbeti (ARŞİV 6)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
almeyda gelmez

brezilyalı gelecek,hafif yanık tenli,kavruk bir bebe getirecekler

Bu selcuku bu formayi cok özledim arkadaslar :(

835631-14260969-640-360.jpg

--------Muslera

Tarık-Semih-Koray-Olcan

----------Song----------

--------Melo---Veysel---

---------Sneijder--------

-------Pato-----Burak---

Yahu arkadaşlar allah aşkına bırakın şu kadrolara burakı yazma işini.Bu adam top tutamaz,yanındakine pas veremez.Nasıl hücumda top tutacağız,nasıl pas yapacağız bu adamla,nasıl tek kale maç yapacağız bu varken.

podolskinin menajeri yine is atmıs

galatasarayı cok seviyor gelmek istiyor diyor

su adamı alsanıza ya

podolskiyi kiralık almamak su sartlarda salaklık

podolski ile songu kirala,tarıkı al

yakalım cigaramızı:cigara:

[media]https://www.youtube.com/watch?v=R7nJlPdJlO4[/media]

Aglayalim biraz

elmanderi de barosu da sakatlayan bir hobbit,bir kopil,bir seref yoksunu mahlukat

bu adam nasıl bir varlık nasıl bir mahlukat

eminim ikisini de bilerek sakatladı serefsiz

Aynı geçen seneki Fener gibi başlıyoruz lige, umarım onların şampiyon olduğu gibi biz de oluruz bu sene. Saçma sapan takımlarla hazırlık maçları yapıp, onları da nadiren yendiler aynen bu seneki biz gibi. Sonra da süper kupa mağlubiyetiyle başladılar. Ben Bursa maçını ilk 11'de iki değişikliğe gidersek kazanabileceğimizi ve lige iyi bir başlangıç yapabileceğimizi düşünüyorum. Yeter ki inanalım ve başkan da 1-2 transfer yapsın artık.

(Hakan»Telles ve Bruma»Yasin)

Muslera - Veysel, Semih, Chedjou, Hakan - Melo, Selçuk - Olcan, Sneijder, Bruma - Burak

[attachment=12848:uploadfromtaptalk1409134057591.jpg]

Donuyoruz be reis.

Ekli dosyalar

• uploadfromtaptalk1409134057591.webp
    uploadfromtaptalk1409134057591.webp
    34,1 KB · Görüntüleme: 225
selcukun fizigi cok daha iyi demi :D

Selçuk fizik ve mental açıdan berbat zaten ama şuanda bu durumda ki Furkan Selçuk'un kötü olmasına rağmen ilk onbir oyuncusu olamaz daha yol katetmesi lazım. Ben Selçuk'un yerine Gökhan İnler veya ona yakın kalitede bir transfer yapılması kanaatindeyim.

Abi yedder bildiğin suarez müthiş olur ama çok zor barça da izliyormuş hem gelse bile tek onunla toparlanamayiz. Hepimizin ortak kanaati cok dinamik bir orta saha. Ya transfer olmalı ya da kendi kadromuzdan birini cikarmaliyiz. Bu arada song cidden nokta atışı olur.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt