Transfer Nöbeti (ARŞİV 6)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Hem sağbek de oynayabiliyor.

Hem solbek de oynayabiliyor.

Hem de yerli oyuncu.

5+3 gibi saçma bir kural var.

Senin kadronda an itibari ile 10 yabancı var.

tamamda 5+ milyon etmez, skor'a hic katkisi yoktu gecen sezon; iki üc sIk hareket yapiyor diye cok abartiliyor bence

Şu yönetim neden podolskiyi düşünmez anlamıyorum adam resmen beni alın diyor

Sent from my iPhone using Tapatalk

images

:D

tsn_haber_detay.asp

:D

Neymiş uefada mali konu yüzünden falanmış devre arasında 9 tane abuk subuk adama milyon eurolar vermeseydin şimdi 20 milyon euro olacaktı cebimizde

Neymiş uefada mali konu yüzünden falanmış devre arasında 9 tane abuk subuk adama milyon eurolar vermeseydin şimdi 20 milyon euro olacaktı cebimizde

aynen ya, her sezon devre arası+sezon sonu 40 milyon euro harcıyoruz transfere. 10 tane çöp alıyoruz anadolu takımlarından, sonra yollmak için debelen. Her zaman söylüyorum şunu yapacağımıza 4 tane 10 milyon eurodan üst düzey oyuncu al, takım çağ atlasın. yasin'ler sercan'lar yiğit'ler salih'lere ne paralar gitti.

Kasimpasa, Atila Turan'i kadrosuna katti.

Valla aysalın podolski veya doumbia gibi starları falan alacağını sanmıyorum adam resmen almeidayı istiyor

@Osman Uzdu bunu begenmedi.

Dikkat et yoksa yine senin çok entelektüel yorumlarindan birisini paylaşir. :D

Est. Reis baskanimizi begenmeyen tas olur. Sadece yapmasi gereken yonetimdeki dalkavuklari postalyip iyi bi yonetim kurmasi. Para yonetminden anlayan bi adam sonucta. Gecmisteki hatalarini artik tekrar etmiyecegini umuyorum.

Kizginligimiz kisilere degil prim yapmak icin soylenen yalanlara.

Bu arada terim basligindan dolayi cok tebrik mesaji geliyor pc ye gecince yanitliycm :p

İddiaya göre aysal emir sarıgülü görevlendirmiş tarık transferi için

Yalani dolani birakirsan yeniden baslayabiliriz :(

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt