Transfer Nöbeti (ARŞİV 6)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
yeni transfer sabri

[media]https://www.youtube.com/watch?v=i3pDL4vYWZY[/media]

Bro ben böyleyim beni böyle sev :( Ama sende aşırı Fatih Terim'cisin o boyutu standart hale getirirsen olur :(

La terimciyim yalan yok ama ulan elestirirken bari tutarli ol o sekilde bi ton mesajin var. Elestircem diye zorlama sevmedigin uymayan yonleri soylesen sana kimse bisey demez zaten. Ikikez senle karsi karsiya geldik birinde gereksizce akpli olmadigim halde terimcisin seven herkes akplidir dedin bide bugunki elim olay. Bu tip seyler olmadiktan sonra kimse kimseye bulasmiyor. Aysal Terim tartismasi olur bel alti ustu kapali hakaretler olmadan tartisma olur on numara muhabbet doner saatlerce konusuruz Ama diger turlu olunca gereksiz gerginlik oluyor kavga oluyor..

besiktasin elenmesini bekliyorlar...

elenirse cepte bi 10 Mio daha olacak... elenmezse transfer yatar.

transfer olsun diye transfer yapilir ucuzundan.

yada yapilmaz ne bilim... ne halt yedikleri belli degil zaten

besiktasin elenmesini bekliyorlar...

elenirse cepte bi 10 Mio daha olacak... elenmezse transfer yatar.

transfer olsun diye transfer yapilir ucuzundan.

yada yapilmaz ne bilim... ne halt yedikleri belli degil zaten

Yanlış bilmiyorsam Beşiktaş elenirse 2-3 milyon Euro civarı ekstra para alacağız, dediğin kadar yüksek değil maalesef.

sağ bek transferi olmayacaksa Sabri affedilsin Veysel'in alternatifi yok

La terimciyim yalan yok ama ulan elestirirken bari tutarli ol o sekilde bi ton mesajin var. Elestircem diye zorlama sevmedigin uymayan yonleri soylesen sana kimse bisey demez zaten. Ikikez senle karsi karsiya geldik birinde gereksizce akpli olmadigim halde terimcisin seven herkes akplidir dedin bide bugunki elim olay. Bu tip seyler olmadiktan sonra kimse kimseye bulasmiyor. Aysal Terim tartismasi olur bel alti ustu kapali hakaretler olmadan tartisma olur on numara muhabbet doner saatlerce konusuruz Ama diger turlu olunca gereksiz gerginlik oluyor kavga oluyor..

Terimci olan bütün herkes akpli demedim . Ama maalesef çoğunluk öyle . Forumu bilmiyorum ama mesela twitter'dan dolaşırken , facebook'da dolaşırken terim sevenler ve anti aysalcılar genelde öyle . Solcular mesela ft'yi sevmez . Bilmiyorum belki sen akpli olmayabilirsin . Kaldı ki o zaman akpli olduğunu bilmiyordum . Belki o gün biraz abarttım , kısa kesmem gerekiyordu ama herkes üstüme gelince bir de başakşehir stadının açılış maçında ftnin adamları olması falan doldurdu beni . Ama senin de oradaki hakaretin olmadı . Bugünkü Fatih Terim konusunda da gerçekten seviyeli tartışma isteyenlerle oldukça seviyeli konuştum . Hatta zevk de aldım . Sonra geldin bir mesaj attın , ergen dedin falan filan . O mesaja gelirsem ; o mesajı 10 Kasım fb maçından sonra attım . Hani penaltı yaptırmıştı sebepsiz yere işte o maçta . Ben o zamana kadar FT transferi diye biliyordum ama sonra araştırdığım zaman Tulun transferi olduğu ortaya çıktı . Açıkcası o zamanda Chedjou'yu beğenmiyordum şimdi de . Mecburen katlanacağız o ayrı . Benle zaten seviyeli bir şekilde konuşanlara ben de seviyeli bir şekilde konuşurum . Seviyeli konuşmayanlara da güler geçerim . Mottom böyle ..

Ali.naci k.

Pato, Almeida ve damiao yok demiş

Geriye kim kaliyor?

-negredo

-Soldado

-Gyan

-Ben Yedder

- ???

Bjk nin elenmesi durumunda yayın gelirinden gelecek olan 8.4 milyon euro.yu tek başımıza alacağız.Olur da bjk gruplara kalırsa bu 8.4 milyon euro nun %40 ını alacak.

Kısaca bjk nin elenmesi demek ekstra 3.36 milyon euro demek.

Sabri bi zahmet dönmesin artık bu saatten sonra bir de onu kaldıramaz bünyem :crushed: Öyle rezil bir futbol oynadık ki sabri bunun üzerine çilek olur ama tersten çilek...

lan hala avrupadan adamlar söylüyonuz

adamlar brezilyadan iki oyuncu getirecek iste

bir stoper bir golcü

ikiside kiralık diyor ali naci

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt