Yasin Akbal
Kırmızı Üye
- 30 Nisan 2013
- 1.064
- 282
- 903
Ali.naci k.
Pato, Almeida ve damiao yok demiş
Geriye kim kaliyor?
-negredo
-Soldado
-Gyan
-Ben Yedder
- ???
NEGREDO 'yu isterük.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ali.naci k.
Geriye kim kaliyor?
-negredo
-Soldado
-Gyan
-Ben Yedder
- ???
NEGREDO 'yu isterük.
Şu yönetim neden podolskiyi düşünmez anlamıyorum adam resmen beni alın diyor
Sent from my iPhone using Tapatalk
Ali.naci k.
Geriye kim kaliyor?
-negredo
-Soldado
-Gyan
-Ben Yedder
- ???
Bu arada kupa maçında olayları çıkaranların UltrAslan ile özellikle de İstanbul tayfası ile bir alakası var mı? Böyle birşey tespit edildi mi?
Eğer tespit edildi ise bu tür grupların (belki örgüt demek lazım) ortadan kaldırılması için hem bizim kulübümüzün bir girişimi olacak mı acaba?
Aynı şekilde Volkan gibi adamların futboldan temizlenmesi için yetkililerin ve bizim kulübün bir girişimi olmayacak mı?
kime inanalım
Sahaya madde atanların kapalı kale
arkası dahil %80ni İstanbul tayfadandi
Eskişehirspor Tarık Çamdalı vermiyor.
Eskişehirspor Başkanı Mesut Hoşcan ile Galatasaray Yöneticisi Emir Sarıgül ve Galatasaray İcra Kurulu Başkanı Lutfi Arıboğan'ın katıldığı toplantı yaklaşık 3 saat sürdü.
Toplantıda Galatasaray bonservis bedeli için teklifini sundu ancak Eskişehirspor Başkanı Hoşcan öneriyi kabul etmeyerek kendi taleplerini iletti.
Toplantıda takas da gündeme gelirken; Sarıgül ve Arıboğan'ın önerdiği futbolcuları istemeyen Hoşcan; Furkan veya Umut Gündoğan'ı alabileceklerini belirtti.
Karşılıklı şartların bildirilmesinin ardından Lutfi Arıboğan ve Emir Sarıgül, son durumu Başkan Ünal Aysal'a iletmek için toplantıdan ayrıldı.
Galatasaray ile Eskişehirspor'un Tarık Çamdal pazarlığının transferin son günü olan 1 Eylül'e kadar sürmesi bekleniyor.
(NTVSpor)
Ali.naci k.
Geriye kim kaliyor?
-negredo
-Soldado
-Gyan
-Ben Yedder
- ???