Transfer Nöbeti (ARŞİV 6)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Mevcut ideal kadromuz şu:

----------------------------------- Muslera -----------------------------------

Veysel ------------- Semih -------------- Chedjou --------------- Balta

----------------------- Selçuk -------------- Melo ---------------------------

------ Olcan ------------------ Sneijder ---------------- Bruma -----------

----------------------------------- Burak ----------------------------------------

2 tane transfer yapacağımız konuşuluyor. Bunların ikisini de yabancı varsayarsak kimi keseceğiz ve yerine kimi oynatacağız? Bunu bana biri açıklayabilir mi? Tarık'ı da alsak sağ veya sol beki güçlendirmiş oluruz sadece; yabancı sınırı açısından bir artısı olmayacak, artık Telles oynayamaz çünkü kolay kolay.

Melo´nun o resmi fotoshop maalesef :) Gecen senenin resmi. Mac izliyordu. Brezilya ligi :)

Mevcut ideal kadromuz şu:

b

----------------------------------- Muslera -----------------------------------

Veysel ------------- Semih -------------- Chedjou ---- ----------- Balta

----------------------- Selçuk -------------- Melo ---------------------------

------ Olcan ------------------ Sneijder ---------------- Bruma -----------

----------------------------------- Burak ----------------------------------------

2 tane transfer yapacağımız konuşuluyor. Bunların ikisini de yabancı varsayarsak kimi keseceğiz ve yerine kimi oynatacağız? Bunu bana biri açıklayabilir mi? Tarık'ı da alsak sağ veya sol beki güçlendirmiş oluruz sadece; yabancı sınırı açısından bir artısı olmayacak, artık Telles oynayamaz çünkü kolay kolay.

chedjou yerine balta oynar. tarik gelirse sola geçer. ama gelen o 2 yabanci biri kanat forvet olup 2 forvet olmasi lazim. istersen olurda biz yapamiyoruz. bruma gibi bir gençte yedegin olur. bu çocugun üstünde bir baski kurmamiş olursun.

tabi fazla paramiz olmadigi için o forvetler kiralik olmali.

Ciddi misin renkdas bugün hiç nete girmedim çünkü .

maalesef renkdaş. nöbete gelen duyumlar o yönde.

zaten hatırlarsan başkan ve almeida bi süre önce başkanın otelde ve akmerkezde bir araya gelip el sıkışmıştı.

yani üzgünüm benden duy istemzdim ilk :(

maalesef renkdaş. nöbete gelen duyumlar o yönde.

zaten hatırlarsan başkan ve almeida bi süre önce başkanın otelde ve akmerkezde bir araya gelip el sıkışmıştı.

yani üzgünüm benden duy istemzdim ilk :(

Dönüp dolaşıp aynı yere geldik yinede kötü transfer değil. Bu yoklukta. .

Iyi oynamayacaksin arkadas parlatmayacaksin kendini birhan cezalandirildi formuyla galiba sinan gumuste ayni sekilde yasinden berbat oynamazdi bence yazik elimizde hazard olsa neye yarar abilerine yol verir curumeyi bekler sevmiyorum kokusmus kohne heyecanini yitirmis futbol ve futbolculari en iyi futbolumuzu radikal kararlar aldigimiz sene semih servet hamlesiyle yaptik suanda servet hala bizde sozlesmeliydi belki de :)))

o degılde ts guclendı baya..bjk de son gunlerde bı ofansıf orta saha sagbek fılan alırsa cok sıkıntılı bı lıg bızı beklıyor.

Yalniz şimdi de şu var Almeida yi aldık diyelim Bu adam fizik olarak ne durumda kendini toplayana kadar ilk yarı bitecek . Çok saçma şeyler oluyor bence ama neyse .

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt