Transfer Nöbeti (ARŞİV 6)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
BJK elenirse 2-3 Milyon alacagiz, o da para. Bütcemiz böylece biraz daha fazla olacak Forvet icin

Şener + Serdar için Bursa'ya Şenol Güneş'in istediği Umut Bulut + Gökhan Zan + Dany Nounkeu'yu önerebiliriz. Para da isterlerse 1 milyon € atalım önlerine. Sağ bekleri de var zaten, genç Ozan'ı parlatsınlar. Milli takıma kadar yükseldi çocuk.

o degilde su 500 bin euro etmeyecek tariktan cok fena kaziklanacaz gibime geliyor.

Yarın almeidayı açıklarlar para yok sponsor yok eldeki yabancılarda gitmiyor kaldım almeidaya

bu saatden sonra öle büyük iyi bir transfer gelmez.almazlar da zaten küçücük rakamların bile pazarlığını yapıyorlar.bundan sonraki en büyük transfer ali dürüst ve albayrağın yönetime dönmesi olur.onlar gelirse değişir bazı şeyler

LİG:

-----------------Muslera--------------- Yedek:Sinan ,Telles, Koray, Selçuk, Yasin, Berk İsmail, Umut

Veysel--Chedjou--Semih--Hakan

----------Furkan------Melo-----------

Olcan-------Sneijder-------Bruma

-----------------QRAL-----------------

ŞL:

-----------------Muslera--------------- Yedek:Sinan, Hakan, Koray, Furkan, Yasin, Burak, Umut

Veysel--Chedjou--Semih--Telles

----------Qaptan------Melo-----------

Olcan-------Sneijder-------Bruma

---------------ALMEİDA[:(]------------

Şeklinde olur herhalde bu sene kadrolar.

almedia gelirse sevinirim ben.adam her fb maçında gol attı hemen hemen artı adam baya gol atmış bjkde.ha kaçırıyor ama burak gibi hiç olmazsa ofsayta kalma rekoru kırmaz

Almeida gol krali olur gelsin

kardes almeida kariyerinde en cok gol attigi sezonda bile 16 gol atmis. bu rakam sadece ligde degil. butun karsilasmalarda. bu adam ortalama 12-13 gol atan bir adam. nasil gol krali olucak. 45 mac umut bulut oynasa o bile atar 12-13 gol.

almeida rezilligin daniskasi olur. baskada bir sey olmaz.

Bv-ve9gCQAACclb.png

selcuk-500x250.jpg

Engin ve Eboue kalmali, zaten dandik oyuncularin çogu gitmeyecegi için bari o oyuncular arasindaki en iyiler kalsin.

Karakter olarak Engin > Selçuk . Hatta futbolculuk olarak da Engin > Selçuk .

Karakteri hırçın , asabi olabilir ama hiçbiri gereksiz yere değildir . Arkadaşlarını korur .

Ben Selçuk'a artık diyecek bir laf bulamıyorum . Burda ne yazsak boş 2 gün sonra yeniden ilk 11'de oynayacak ..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt