Transfer Nöbeti (ARŞİV 6)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Biz kimseyi alamayacagız ya.

Muslera

Veysel-Chedjou-Semih-Telles

Selçuk-Melo

Olcan-Sneijder-Bruma

Burak

hazır olun beyler.​

Hala kadro yapaken burakı koyanlar var.İstediğimiz forveti getirelim bu adam çift forvetle,ya da kanatta bir şekilde oynarsa yine ne pas yapabileceğiz,ne baskı kurabileceğiz.Yeter artık allah aşkına teknik kadroda şu adamı görsün artık kesin şunu takımdan.Bu adamın oynamadığı hangi maçta aradık bunu.Geçen sene süper kupada fener maçıda yoktu kazandık.Emirates cupta arsenal ve portoyu yendik.Çok dengeli ve sağlam oynadık.Sonra ilk lig maçıyla kadroya girdi ve takım yine çorba oldu.

Transfer yok hâlâ cidden kötü bir sezon geçirtecekler göz göre göre

Yeni sponsor bulunmuştur beyler. :)

1977236_845882335457252_2282224039919654812_n.jpg

arsenal basel maribor da gelebilir , bayern münih, manchester city, roma da gelebilir :) şans yanımızda olsun , gecen sene cok cenabettik

Bence bjkden gelecek para ve bütçemizin durumundan sebep sadece sağlam bir forvet ve yerli bir bek almamız gerektiğini düşünüyorum.benim önceliğim aboubakardı hem uygundu hemde çok kaliteli ama şimdi leandro-pato veya doumbiadan birisinin gelip çok yetersiz kalan burağı kulubeye çekmemiz gerekli.ve birde 3 milyon euro artı takas yoluyla tarık gelmeli.

Muslera-Veysel-Semih-Hakan-Tarık-Melo-Selçuk-Olcan-Sneijder-Bruma-Pato(Leandro) bence çok etkili bir takım olur

ya bu geyik gerçekten sıktı, 3-4 milyon euroluk bir para için 3-4 milyon espri dönüyor, alırlar bir salih dursun biter işte bu kadar önemsemeyin

Hiç değilse tarık için istenen paranın bir kısmı çıkar gerçi ben tarığa o kadar verilmesinden yana değilim ama hiç değilse şu tarık mevzusu uzamaz artık.

2,4 Milyon € de iyi para. Belki Podolski veya Doumbia icin 8 Milyon teklif etmissiz, simdi 10,4 teklif ederiz ve aliriz iste.

Laan şimdi bizim yönetim

yarın ki çekilecek kuraya göre transfer yapmayı ertelemesin

o yüzden mümkünse biraz zor bir grup olsun

olsun ki mecbur transfer yapsınlar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt