Yasin Paçavra
10 Numara!
- 3 Nisan 2014
- 14.459
- 2.261
- 1.198
Yarina Song-Doumbia gormek istiyorum gelmezse buradan birilerini keserim 
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Yarina Song-Doumbia gormek istiyorum gelmezse buradan birilerini keserim![]()
Sertaç) Özcan o pozisyonda adam ben bu mevkinin adamı değilim diyor. Anlayabilene..
soyadının son harfi Ç ya bi an algı yanılması yaşadım sanırım sercan bey
veysel orta kesememesi dışında iyi bekte sabride orta kesemediği için alışkınız bu duruma hatta biraz abartıcam eboue de öyle müthiş orta filan kesmiyordu hatta ben adam akıllı orta kestiğini hatırlamıyorum genelde topla gidebildiği yere kadar gidip ceza alanına girmeye çalışıyor konuya dönersek veyseli selçuk yerinede kullanabiliriz aslında hem orta sahaya dinamizm katar sabriyi affedelim yhaaa
ne oluyor burda geyik geyik mi gerçek mi
bir forvet gelirse. bu umutu biz niye tutuyoruz. şenol hoca istiyormuş verin gitsin. boşuna onca para vermeyelim.
Doumbia-Song gelsin yarın domuz keserim pay niyetine dagitirim tam domuz aldimmi kilosunu 2-2,5 dan alırım.
Envoyé de mon Nexus 5
Çocuklardan başla![]()
Umarım defans alınmaz balanta falan paraların çöpe gitmesi olur. Chedjou yeterli bu senede banko oynasın kalitesini gösterir. Ama 2 yabancı ile banko oynayamıcak sanırım
Alex Song harika bir adam melonun ilk geldiği etkiyi yapar ön libero da yanında oynarsa .
Forvete kim gelicek çok merak ediyorum..
Ama şu varki istediğin kadar kanat al GS ın kadrosu 4-3-1-2 ye daha uygun gibi geliyor...
------------Muslera----------
Veysel--Semih-Zan--Hakan
-------Melo-Selcuk-Song-----
-------------Sneijder-----------
----------Burak+Forvet-------
olcan+bruma+ched+telles mecbur yedek
Bence paraya kıyıp Uğuru da almak lazım.
Zan ı beğenirim hem profesyonel hem kendine çok iyi bakan bir adam ama bir stoper daha olsa fena olmaz yerli..
Birde taliplisi varsa 7-8 veriolarsa satalım Brumayı bu gidişle bu çocuk hiç gelişemiyecek yedek kalmakdan
konuştuğumuz isimler gerçek
abi bana adana kebap al ya![]()