Transfer Nöbeti (ARŞİV 6)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Sanirim bu sefer gercekten de bombayi patlaticaz gibi :(

Sent from my iPhone using Tapatalk

Yaprak kımıldamıyor, 31'inde misi-insua paketi gibi, balanta-almedia gelir rahatlarız !

Yeterli olmayan kadroya son üç gün transfer yapan ve yapmak isteyene ne denir?

Belliydi zaten, böyle hocalar direk almak lazim. Tuchel de böyle bir Hoca. Genc,Hirsli,Taktik üst düzey,Motivasyon hersey var adamda. Bakalim Tuchel nereye gidecek, 1 sene dinleycek sonra Schalke'ye gidecek bence.

Tuchel'in potansiyeli bence Roger'dan fazla ama Tuchel'in kafasındaki futbolu her takım oynayamaz ki bence bize gelse bizde oynayamazdık. Onun sistemine göre kadro kurulması lazım ama bu sene hem maddi açıdan hem kontenjan açısından elimiz kolumuz bağlı olduğundan Tuchel'e uygun oyuncular veremezdik. Roger'ın oyun planı ise bir nevi modern futbolun yansıması hemen hemen her takımda başarılı olabilir. Şahsen ben sezon başında Tuchel'in de gelmesini istiyordum ama Roger Schmidt mi Tuchel mi diye sorsalar Schmidt'i seçerdim işte bu sebeplerden dolayı.

Almeida alınırsa katkısı olan herkesin doğmuş ve doğacak akrabalarına söverim. Kabul edilemez.

Yabanı stoper alınırsa yukarıdaki kadar sövmem ama yine de aptallık olur. Alınacak adamın Chedjou'dan iyi olma ihtimali çok az. Eğer stoper alınacaksa Ömer Toprak alınmalı. Serdar Taşçı'nın son durumunu bilmiyorum ama o da denenebilir yerli olduğu için.

Stoper olarak Semih Chedjou Gökhan Koray gerekirse Balta ve Melo hatta Dany var yeter bu kadar adam alınacaksa Akhisardan uğuru alın genç oyuncu asıl transfer orta sahaya selçuğun yerine bir adam ve forvete hatta forvete bir tane banko ilk 11 oyuncusu bir tane de yedek almeida oalbilir yedek olarak

Bu avrupa birliği mahkemesiyle ilgili hiçbir gelişme dedi kodu yok mu

Sent from my iPhone using Tapatalk

gönderin şu ontivero, amrabatı, dany, eboue . 4 oyuncuyu gönderemedık hayroviçden kazık yedik alex telles , chedjou bekledigimiz gibi cıkmadı hey Allahım ya

-----------------Muslera---------

Veysel--Semih-----Koray--Telles

-----------Furkan---Melo-----------

Olcan---------Wesley-------Bruma (Sinan,Yasin)

----------------Transfer (Burak)

Şu kadro cesaret edilip biraz üzerine gidilirse muazzam olur..

Ama cesaret lazım.

Benim 5-10 dakikalık bölümlerini izlediğim Sinan ve Hüseyin Altuğ'un Yasin'den fazlası var eksiği yok.

Bu adama da Yiğit gibi gidip verdik 2.5 milyon euroyu.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt