Transfer Nöbeti (ARŞİV 6)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bu mesut hoşcan çok kurnaz.Bizi almaya mecbur görüyor.Aslında alacaksın şeneri..

4.5 artı umut gıbı bır kazık yıyebılırız dıye korkuyorum cok mu zor emre tosunu sol bekde denemek ve guvenmek

Tarık Çamdal'a 6 Milyon € vermeyiz umarım. 4 Milyon € + takası kabul etmiyorlarsa vazgeçsinler transferden.

Leverkuseni çok severim. Maçlarınıda takip ederim. Her sezon başı çok hızlı başlar sezonun ortasına doğru çöküş yaşar ve sezonun sonuna doğrubir türlü şampiyonlar ligine katılır.

Aynen öyle kroniklesmis bir hastalik dir bu Leverkusen da. Hep aynisi olur gercekten :D Sezona süper giris,sezon ortasinda baya vasat olurlar sonra ligin sonuna dogru yine yükselis ve SL ye katilma hakkini elde ederler.

Yeni gelen antrenör de hemen alismis takima. Ben biraz zorlanir diye bekliyordum ne de olsa Avusturya liginden Bundesliga ya geliyor. Ama iyi uyum sagladi hemen. :encouragement:

söylüyorum sabriyi affet solda oynat. küfür gibi geliyor ama bu tariga 6 vermemeizden iyidir.:)

Bu kadar maçtan sonra eksiğin Tarık olduğuna mı karar vermişler yani

Aynen öyle kroniklesmis bir hastalik dir bu Leverkusen da. Hep aynisi olur gercekten :D Sezona süper giris,sezon ortasinda baya vasat olurlar sonra ligin sonuna dogru yine yükselis ve SL ye katilma hakkini elde ederler.

Yeni gelen antrenör de hemen alismis takima. Ben biraz zorlanir diye bekliyordum ne de olsa Avusturya liginden Bundesliga ya geliyor. Ama iyi uyum sagladi hemen. :encouragement:

Vizekusenden hersey olur ama sampiyon olmaz

Mesut Hoşcan'a teşekkür ediyorum,malum çapsıza ısrarla 6 milyon euro istediği için...

Kadro zaten işe yaramaz dolu,gerek yok.Alt yapıdan adam koy daha iyi.Bu sıkıntılı durumda buna 4-5-6 milyon euro verilirse Başkan istifa etsin...

Nando

Veysel..........................................................Koray............................................................Semih...........................................................................Tarık

İnler................................Melo

Sneijder

Olcan.........................................................Bruma

Doumbia

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt