Transfer Nöbeti (ARŞİV 6)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
3331 oynayrız artik

* LG G2 Tapatalk *

Gerektiğinde melo'yu stopere çek 4-2-3-1'e dön

veya 3-5-2'ye dön

formasyonlara bu kadar takılı kalmamak lazım Arifciğim

ayrıca bizi ligde 3'lü defans ile zorlayacak takım sayısı çok az

sen yeter ki oyunu sürklase edip forvet ve orta sahada üstünlüğü ele geçir

Savunmada Telles ya da Chedjou'dan biri yerine Hakan'ı monte edip devam edelim. Ön tarafa iki sağlam adam koyalım farkı fakedeceğiz.

Futbol olarak oturmuş bir takımda iyi oynar Selçuk. En azından tempo olarak oturmuş bir takım olabilirsek, Selçuk 2 sezon önceki gibi katkı verecektir.

Yahu arkadaşım bizim burada en çok eleştirdiğimiz konu Selçuk'un temposunun çok düşük olması

Selçuk bey topu alıp takımı hızlı atağa çıkarması gereken noktalarda bile bizim hızımızı kesen bir isim

sende tam tersi tempolu bir takımda Selçuk'un iyi oynayacağını iddia ediyorsun

kusura bakma ama ya bizim maçları seyretmiyorsun veya başka bir amacın var

Savunmada Telles ya da Chedjou'dan biri yerine Hakan'ı monte edip devam edelim. Ön tarafa iki sağlam adam koyalım farkı fakedeceğiz.

Şu andaki defans bilgisi ile maalesef Hakan Balta Telles'den daha önde

amma garip bir durum bir gün Hakan Balta'yı savunacak bir yazı yazacağımı hiç tahmin etmemiştim...

f0e67a0349a0a0c94a5dfb2f1248d87e.jpg

yav he he ben biz melo yerine başka adamı izledik hep. Geçen sene adam dünya kupası için içerde dısarıda hayvani performans sergiledi.

Tarıka gelnce dediğin gibi değildi yine adamların yöneticisi çıktı tarık 3.5 milyo € dedi. 2 milyona alma imkanı olsa alınırdı siz yöneticileri de o kadar mal zannetmeyin. Adamlar bilmiyor mu tarık için ne zaman kaç para istenebileceğini.

2013-2014 sezonunda şampiyonluğu Fenerbahçe'ye kaptıran Galatasaray'da, ligin geneli düşünüldüğünde devamlı ayakta kalmayı başarabilen futbolcu olarak Melo yine önplana çıktı. Bu sezonda toplam 47 karşılaşmaya çıkan Melo, 3 gol 4 asistlik bir performans gösterdi. Kazanlıan Türkiye Kupası'nda büyük pay sahibi olan Brezilyalı bu kupada 8 karşılaşmaya çıktı ve 1 gol kaydetti.

Felipe Melo, gösterdiği performansla bütün futbolseverlerin dikkatini çekerken Dünya Kupası kadrosuna çağrılmayı başaramadı.

'Pitbull' Galatasaray forması altında 2 Süper Lig 2 Süper Kupa 1 Türkiye Kupası şampiyonlukları yaşadı. Ayrıca 2012-2013 sezonunda Şampiyonlar Ligi'nde çeyrek final oynama başarısı gösterdi.

Haklısın yöneticiler senin tabirinle mal değil.

O yüzden ribery olayı yaşandıo

O yüzden Hajroviç olayı yaşandı..

Seni hayal dünyanla başbaşa bırakıyorum

Iki sezon önce Schalke maçına bilet bulamadım :(

Buldum ama bilet başına 250-300€ vermek istemedim.

Şerefsizler. .

I am the one who knocks!

Ben cok ugrastim ya, israrla bu maca gitmek istiyordum, ama olmadi. Sadece 300-400 Euroya Bilet buldum, evden izledim, ne güzel macti be.Hersey vardi...Kopenhagen maca gittim ultrAslan Avrupa ile birlikte maci izledim, harikaydi, kaybettik ama yinede güzel bir gündü...:)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt