Transfer Nöbeti (ARŞİV 6)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
yabancı sınırı gelecek sezon 6+2 olur muhtemelen ,eğer "fenerbahcemiz" CL'ye giderse. o +1 yabancı çok şey demek. Bütün bu transfer kargaşası , harcanan çöpe dökülen milyonlar yerliler için.

Galatasaray'ın Kamerunlu futbolcusu Dany, İspanyol ekibi Granada yolunda...

Radyospor'a konuşan Granada Başkanı Quique Pina, Galatasaray ve Dany ile anlaştık. Dany, şu andan itibaren Granada'nın oyuncusudur" dedi.

Kamerunlu savunma oyuncusu ile sezon sonuna kadar kiralık olarak anlaştıklarını dile getiren başkan Pina, parasal konularda bilgi veremiyeceğini belirtti. Pina, "Dany'i sadece kiraladık. Sezon sonu için satın alma opsiyonu yok. Dany'nin yeteneklerini güveniyoruz. İyi oyuncu bu nedenle transfer ettik" diye konuştu.

Quique Pina, Fenerbahçeli Piere Webo'yla ilgilendikleri yönündeki haberlerin gerçeği yansıtmadığını söyledi

Tapa

20 sayfa okudum cikan sonuc :

song ve dombia yi aliyoruz .

song alinirsa en iyi transferimiz bana gore SELCUK olur . onceki yazilarimda da bunu dile getirdim. selcuk un yukunu hafiflet sonra iyi oynamazsa elestir. cunku adam defans yapmaktan ara pasi yapmayi, defans arkasina top atmayi, gordugu yerden sut cekmeyi unuttu..

telles e bana gore astronomik bir teklif gelmis 6mE. hediye paketi yapip hemen satilmali . o paraya da tarik alinmali (tarik i sevdigimden degil telles in defans ozelliginin hic olmayisindan)

yalnız A.Polat döneminin sonu gibi elimizde büyük bir çöp yığını var , hem de uzun çok ağır sözleşmelerle. Kiralar dururuz artık her sezon

Gidenler:

• Alex Telles - 7 Milyon € Sevilla FC
  • Nordin Amrabat - 3 Milyon € Malaga CF
  • Dany Nounkeu - 1 Milyon € Granada FC
  • Emmanuel Eboue - 750.000 - Leicester City
  • Lucas Ontivero - Kiralik

11,75 Mio €

Gelenler:

• Seydou Doumbia - 10 Milyon € - CSKA Moscow
  • Alex Song - 1.5 Milyon € Kiralik + 12 Milyon € Satin alma opsiyonu.
  • Tarik Camdal - 4 Milyon € - Eskisehirspor

15,5 Mio €

- 3,75

:ka21:

Hadi mou sen seversin burak gibi adamları elinde forvet kalmadı b saatten sonra buraktan iyisini bulamazsın. 6-8 FARK ETMEZ GEL KOPAR KRALI BİZDEN

Gidenler:

• Alex Telles - 7 Milyon € Sevilla FC
  • Nordin Amrabat - 3 Milyon € Malaga CF
  • Dany Nounkeu - 1 Milyon € Granada FC
  • Emmanuel Eboue - 750.000 - Leicester City
  • Lucas Ontivero - Kiralik

11,75 Mio €

Gelenler:

• Seydou Doumbia - 10 Milyon € - CSKA Moscow
  • Alex Song - 1.5 Milyon € Kiralik + 12 Milyon € Satin alma opsiyonu.
  • Tarik Camdal - 4 Milyon € - Eskisehirspor

15,5 Mio €

- 3,75

:ka21:

Bu 8 transferi 4 gün içinde aynen bu çekilde yapa bilen yönetime oscar ödülü verinir.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt