Transfer Nöbeti (ARŞİV 6)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Telles'i satarsak 6-7 milyona o zaman Tarık'a verilecek o kadar paraya acımam :D ama sol bekte yeteri kadar performans gösterir mi Tarık bilmiyorum en azından Telles'in şu halinden iyi oynar

Telles,dany,ebou,ontivero gitsin tarık,inler,doumbia gelsin.(inler yerine alex song da olabilir)

Telles giderse yabancı bek alırlar iyi kötü. Tahminim Balanta. Hem solbek hem stoper. Tarık'ın solbek oynadığı maçlar da var ama maç içinde kötü oynadığı için sağ beke geçiyordu diye biliyorum.

Vay be Pino'ya bak. Herif tek başına Fener'i Kadıköy'de mala çevirmişti. Hay FUE , Hay FUE

şimdi Sabri'nin affedilmesini istiyorum diyeceğim ama saldıracaklar biliyorum :D sağ beke en iyi alternatif o olur benim gözümde

Muslera

Veysel-Chedjou-Semih-Tarık

Song

Olcan-Melo-Selçuk-Sneijder

Burak​

böyle oynarsak çok sağlam bir merkezimiz olur aslında ama hücumda sıkıntı yaşayabiliriz bu sefer de. ama yine de denenmesi taraftarıyım en azından hücuma daha rahat çıkıp rakibi baskı altına alabiliriz

yalniz almeida lesi gelirse ic savas filan cikabilir bizde. durum fena.

millet fena dolu su aralar.

Muslera

Veysel-Chedjou-Semih-Tarık

Song

Olcan-Melo-Selçuk-Sneijder

Burak​

böyle oynarsak çok sağlam bir merkezimiz olur aslında ama hücumda sıkıntı yaşayabiliriz bu sefer de. ama yine de denenmesi taraftarıyım en azından hücuma daha rahat çıkıp rakibi baskı altına alabiliriz

Beklerimiz hicbir ise yaramaz ofansif olarak. Ofansif katki beklemeyin. Song 1, Melo 2, Selcuk max 5 gol atar.

Olcan-Burak-Sneijder üclüsünün ayagina bakariz mecburen. Nasil bir kadro yaparsan yap elinde patliyor.

Kardeşlerim Sabri ile ilgili bilgi vereyim.

1.Neden kadro dışı kaldığını hala bilmiyor.mancini ile görüşmüş onun raporunda böyle bir şey olmadığını söylemiş.Başkanla konuşmuş O da tam olarak cevap verememiş bazı yöneticilerin olayın içinde olabileceğini duymuş..

2.Bir rus takımından ve kasımpaşadan teklif almış lakin Ocak ayına kadar büyük ihtimalle kalacakmış. Devre arasında gelen teklifleri değerlendirecekmiş.

Simdiden niye gitmiyormus sorarmisin lütfen?

sorun selçuk ve burak durumlarında bir değişme olmazsa transfer yapmaya gerek yok başırısızlık garanti.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt