Transfer Nöbeti (ARŞİV 6)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
yahu biz sneijderi 7.5 milyon euroya aldik ya sneijderi.

hani su dunyanin sayili 10 numaralarindan olan sneijderi.

turkiye disinda bir kisinin tanimadigi, kariyerinde hic bir sey yapmamis oyuncu olan tariga 6 milyon istiyorlar ve burada millet cikmis 4-5-6 arti oyuncu verelim filan diyor.

biz batmaya mustahakiz kardesim. bizde boyle bos ve transfer manyagi taraftar ve kaziklanan yonetim olduktan sonra.

Baskan Müjdeji verdi. "Gece gündüz transfer icin calisiyoruz Pazartesi'ye kadar transferlerimzi tamamlariz"

Hadi bakalım inşaallah

Ünal Aysal: "Transferde ciddi bir hareketlilik olacak. Eksiklerimizi biliyoruz, hepsi tamamlanacak."

yahu biz sneijderi 7.5 milyon euroya aldik ya sneijderi.

hani su dunyanin sayili 10 numaralarindan olan sneijderi.

turkiye disinda bir kisinin tanimadigi, kariyerinde hic bir sey yapmamis oyuncu olan tariga 6 milyon istiyorlar ve burada millet cikmis 4-5-6 arti oyuncu verelim filan diyor.

biz batmaya mustahakiz kardesim. bizde boyle bos ve transfer manyagi taraftar ve kaziklanan yonetim olduktan sonra.

sikayetinizi tff ile cozunuz lutfen

Fenerbahçe'nin Baroni'yi gönderirken yaptığı açıklamaya bakacak olursak seneye en kötü 6+2 olur.

3 topcu alacagız

kuvvetle muhtemel tarık,song ve brezilyadan genc kavruk bir bebe gelecek

hayırlısı olsun

sikayetinizi tff ile cozunuz lutfen

hic alakasi yok tff ile. bu isin boyle olacagi 3 senedir belli.

sen yonetim olarak bu yabanci kisitlamasinin altina imzani atarsan, hic bir planlama yapmazsan, altyapidan oyuncu cikarmazsan ve avrupadaki turkleri almazsan ve gidip salih, sercan, yasin gibi adamlara milyon eurolar harcarsan, kusura bakmada kardes ben sucu tffde filan aramam.

ha tffnin yaptigi les otesi bir olay ama bunun boyle olacagi 3 senedir belli.

kesinlikle ve kesinlikle yonetimin sucudur bugunku durum.

Burak top tutamıyor ilerde.Haliyle top kaybedip 10 dakika topun arkasında bekliyoruz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt