Transfer Nöbeti (ARŞİV 6)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
gruptan çıkılır da çıkılmasına daha podolski'yi vermezler :D

CSKA ile Ajax şanssız, Şaktar ve Liverpool şanslı oldu resmen 3. torbadan gelen takımlar için.

Arsenal artık Podolski veya Campbell'ı kesinlikle bize vermez, o da garantilenmiş oldu.

cska'nın grubu da zor doumbia'yı vermeyebilirler

Doumbia ile ilgilendiğimiz de kesin değil bildiğim kadarıyla.

Bugün Levent Tüzemen GSTV'de, "ben öyle demedim, forvet Rusya'dan da olabilir dedim, ismi Barbaros ortaya attı, olabilir mi diye konuştuk" dedi.

Yani Doumbia ismiyle ilgili bir duyum almamış, Arshavin bile olabilir diye konuştu hatta, yani sadece örnek vermişler.

Burakla bu grupdan çıkılmaz.

Doumbia

Bruma- Sneijder-Olcan

Melo-Selçuk

Telles - Chedjou - Semih - Veysel

Muslera

Şu halde bile takımın defans hattı leş ötesi.

Semih idare eder ama chedj telles ve veysel net bize yakışmayan futbolcular. Ancak edek olabilirler.

Doumbia gelmez bence keske gelse almeida gelicek hic yoktan iyidir

Geçicez bu grubu lider bile çıkabiliriz dortmund ve arsenal 2 maçtada berabere kalabilir

arsenal ile oynadığımız en son maç

[media]https://www.youtube.com/watch?v=10n0ugHkaAA[/media]

Çok iyi kura çektik,arenada kolay kolay yenilmeyiz,anderlecht zor bir deplasman değil,almanyada türk takımlari rahat oluyor,arsenala arenada yenilmeyiz en azindan,tabi takımın toparlanması lazim

Bence zor bir grup değil real madridi 3 2 yenen bir takım bu gruptan lider bile çıkar ama tabi eski ruhumuzu geri kazanırsak...Tabi bide takviyelerle..

çok zoru bir kuraç çekmedik beyler herşey olabilir.... hiç olmadı umarım 3.oluruz tabiki ilk iki çok önemli ...şimdi bana onu bunu bırakında tek bir duyum istiyorum doumbia doumbia doumbia ? var mı bir ses

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt