Transfer Nöbeti (ARŞİV 6)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Eeeee?!...Sahtekar, düzenbaz, üçkağıtçı....Daha çok sayarım bu adi herif için de mutluluk payı mı çkarmalıyız bu sözden?!...Böyle şarlatanlara prim vermeyelim lutfen!...

Cem Uzan hirsiz, düzenbaz oluyor da, Ferit Sahenk gibi bebeler nasil böyle milyarder oluyor?

Onu gectim, bazi devlet büyüklerinin akrabalarindan bahsetmiyorum. Her milyarderin vardir bir katakullisi. Bosverin siz.

Saglam adamdir Cem Uzan.

Bence Fener maçına berbattık doğru bir tabir değil forvet berbattı daha doğru.. Takım savunmasını iyi yaptık bence.. Yabancı sınırınıda unutmamak gerek.. CL'de bruma oynamassa amrabat oynar sneijder form tutar.. olur bişeyler

Toparlayacaz arkadaşlar sakin olun fb maçındaki gibi olmayız, takım çok yükleme yedi. 3 - 4 haftaya çıkışa geçeriz.

Bence Fener maçına berbattık doğru bir tabir değil forvet berbattı daha doğru.. Takım savunmasını iyi yaptık bence.. Yabancı sınırınıda unutmamak gerek.. CL'de bruma oynamassa amrabat oynar sneijder form tutar.. olur bişeyler

Takım geriye yaslaninca Chedjou yıldızlasti. Chedjou yu biz neden istemiyoruz geniş alanda pozisyon almasını bilmediği için.

Rahat olun forvet alır ligede iyi başlarsak gerisi gelir. Formsuz rakipleri çektik farkındamısınız bilmiyorum ama 2 rakibide burda yenebiliriz. Bayern barça real atletico city gibi takımları çekmedik . Daha ne istiyorsunuz .

Doumbia diyorsunuz da bu adam kısa boylu fırsatçı Tevez gibi bir forvet , Burak da fırsatçı bilr golcü her ne kadar fırsatları harcasa da.

Bize top tutup servis edebilen uzun boylu ve güçlü bir forvet gerekiyor bence.

asıl şarlatanlık insanların yüzüne karşı söyleyemeyeceklerini bilgisayar başından yazmak.

Cem Uzan ile yüzyüze gelme ihtimalim yok, kolay değil öyle ''Avrupa Jet sosyetesi'' ne mensup biriyle muhatap olmak!..Sen bunu ayarla, söz veriyorum daha fazlasını söyleyeceğime!...Sülale boyu kan emici bunlar, ne biliyorsun haklarında da ahkam kesmeye kalkıyorsun?...Ortalama bir Batı Avrupa ülkesinde olsa, ömrünün sonuna kadar kodesten çıkamayacak bir adam, sözünü ettiğimiz ve kendisini ''Galatasaraylı'' olarak tanımlamasının hiçbir değeri yok bu manada...

Cem Uzan ile yüzyüze gelme ihtimalim yok, kolay değil öyle ''Avrupa Jet sosyetesi'' ne mensup biriyle muhatap olmak!..Sen bunu ayarla, söz veriyorum daha fazlasını söyleyeceğime!...Sülale boyu kan emici bunlar, ne biliyorsun haklarında da ahkam kesmeye kalkıyorsun?...Ortalama bir Batı Avrupa ülkesinde olsa, ömrünün sonuna kadar kodesten çıkamayacak bir adam, sözünü ettiğimiz ve kendisini ''Galatasaraylı'' olarak tanımlamasının hiçbir değeri yok bu manada...

sana yarın randevu ayarlasam ertesi gün bütün dediklerine pişman olursun hariçten gazel okuma o yüzden arkadaş.

Dortmund´un kosu mesafesine ve presine ayak uydurmak cok zor olacak. En ters takim Dortmund olacak, Arsenal degil.

Aslinda bende stoper degil, Alex Song´u istiyorum. Chedjou da kalsin. Ondan cok daha iyisini alamazlar zaten. Hikaye.

Sezonun sonuna dogru takimin en iyilerinden biriydi Chedjou. Simdi de öyle. Hakkini da verelim.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt