Transfer Nöbeti (ARŞİV 6)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Galatasaray - Anderlecht

Arsenal - Galatasaray

Galatasaray - Dortmund

Dortmund - Galatasaray

Anderlecht - Galatasaray

Galatasaray - Arsenal

Begendim. Güzel fikstür

anderlecht arsenal(D) dortmund dortmund(D) anderlecht(D) arsenal fikstür kaynak:gs tv

Beyler takıma çok sallıyorsunuzda bu takıma ciddi yükleme yapıldı bence hala onun yorgunluğu var eksikler var ama bir kaç hafta sonra bizi utandırabilir en berbat sene başında bile bu kadar saçma pas hataları vs yoktu ben ümitliyim bekleyeceğim daha bugün birisi burada hala kondisyon çalışıyormuşuz gibi birsey yazmıştı

Lothar Matthäus Arsenal-Dortmund-Galatasaray ilk iki sira icin kapisir dedi.

510c7f542a31169b6500ab27ef7161bc.jpg

Fikstur buysa cok iyi

Sent from my iPhone using Tapatalk

''Burda yaptıklarını oralarda yapsaydı'' manasına söylediğimi anlayamadıysan sözüm yok sana!...Asil Nadir, bunların alenen yaptıklarının onda birini İngilterede yaptığı iddiasıyla bitirildi!...

Şu Motorola olayınıda öyle bir abartıyorlarki arkadaş sanki kayınbiraderinizi dolandırdı adam.

Bu adamın bitirilme sebebi güçlenmesi ve Amerikan güdümünde olmamasıydı.

Hayatta güvenmeyeceğim iki devlet vardır biri ABD diğeri Türkiye. Bu iki ülke Allah birdir dese inanmam. O yüzden yok Cem uzan şöyle dolandırdı böyle dolandırdı hikayelerini masallarını anlatmayın bana

Aslında sorgulamamız gereken bir diğer konu , bize gelen oyuncuların kendilerine geliştireceklerine neden daha da geriye gitmeleri? Bu söylediğim belki de bize gelen oyuncuların %90 ı için geçerli. Ve çoğu da bir futbolcu için genç diyebileceğimiz yaşta gelen oyuncular. Örnek verecek olursak

Selçuk, ilk sezonun ardından git-gide çöktü

Burak

Eboue, ilk sezon uçuyordu. Yaşla ilgili olabilir belki ama bu kadar büyük bir çöküş, ilginç.

Umut, en azından koşan ve gol atabilen bir Umut vardı. Artık önündeki 5 metreye koşmaya tenezzül etmiyor.

Telles

Melo, şu anda hala iyi diyebiliriz ama ilk sezon ki Melo yok.

ve daha bir çok oyuncu. Aslında Muslera ve belki Ched dışında ki tüm oyuncular. Kendini geliştiren ya da seviyesini koruyabilen başka oyuncu yok

Bence renktaşlar geçen yıldan daha kolay bir kura çektik.

Real Madrid Juventus Copenhag

Arsenal B.Dortmund Anderlecht

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt