Transfer Nöbeti (ARŞİV 6)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Levent Tüzemen Ukrayna dediğine göre Shakhtar da sorun yasayanlardan biri gelmesin forvet

büyük başkan Gökhan İnler ile hayvani bir santrafor alır inşallah tarığa 5-6 vereceğime biraz daha fazlasını verip gökhan inleri alırım.

İşin ilginç tarafı 3 gün kaldı ve transferde isim bile duyulmuyor. Ya Almeida,Tarık gelecek ya da ismi basında hiç geçmeyen oyuncular. Çok enterasan bir 3 gün bizi bekliyor.

Hem İnler hem Song hem de Tolgay daha da iyi olur :trollfacce.gif: dehşet dirençli bir takım olur. Tek eksik bekler

Muslera

Veysel Semih Song Hakan

İnler Melo Tolgay

Olcan Negredo Sneijder​

bu beşiktaşlılar gerçekten kafayı yemiş arkadaşlar.. biraz önce bir beşiktaşlı arkadaş geldi oturduk muhabbet ediyoz işte diyo siz o grupta rezil olursunuz, sadece anderlecht'i yenersiniz oda içerdeki maçta falan filan konusuyor. biz nasıl yusuf yusuf yaptırdık falan filen anlattı baya hatta konuyu bir ara beşiktaşın geçmişi vara getirdi dedim ne geçmişi var biz dedi namağlup şampiyon olduk sizin bi uefa kupanız var :d o arsenal size 5-6 atar falan filan diyordu tartısmadım fazla he dedim geçtim ne insanlar var ya

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt