Transfer Nöbeti (ARŞİV 6)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Hem İnler hem Song hem de Tolgay daha da iyi olur :trollfacce.gif: dehşet dirençli bir takım olur. Tek eksik bekler

Muslera

Veysel Semih Song Hakan

İnler Melo Tolgay

Olcan Negredo Sneijder​

Yönetim birini aldı da üçü kaldı :D

Kaldı ki bunların hiçbiri gelmez büyük ihtimalle.

tapatalk

asamoah_gyan_ghana-580-2.jpg

Hem İnler hem Song hem de Tolgay daha da iyi olur :trollfacce.gif: dehşet dirençli bir takım olur. Tek eksik bekler

Muslera

Veysel Semih Song Hakan

İnler Melo Tolgay

Olcan Negredo Sneijder​

Hakikaten ligin üzerinden silindir gibi geçecek kadro olmuş,bekler idare eder ama ortasaha+forvet muazzam...

Keşke yabancı sınırı belli olduğunda böyle bir planlama yapsaydık,milyonlarca euro'yu boşa harcamazdık...

Shinji Kagawa is close to returning to Borussia Dortmund for a fee of £8m (+ £2m bonus). via [Di Marzio]

Karabük bu yorgun haliyle haftasonu Fb deplasmanına gidecekmiş.Maşallah Fb'ye göre ne güzel ayarlamış TFF

bu beşiktaşlılar gerçekten kafayı yemiş arkadaşlar.. biraz önce bir beşiktaşlı arkadaş geldi oturduk muhabbet ediyoz işte diyo siz o grupta rezil olursunuz, sadece anderlecht'i yenersiniz oda içerdeki maçta falan filan konusuyor. biz nasıl yusuf yusuf yaptırdık falan filen anlattı baya hatta konuyu bir ara beşiktaşın geçmişi vara getirdi dedim ne geçmişi var biz dedi namağlup şampiyon olduk sizin bi uefa kupanız var :d o arsenal size 5-6 atar falan filan diyordu tartısmadım fazla he dedim geçtim ne insanlar var ya

Her sene öyle diyorlar zaten. Gecen sene de sonuncu oluyorduk vs. bla bla bla.

CL nedir bilmezler, sadece öterler. Izle ve gör deseydin.

bu beşiktaşlılar gerçekten kafayı yemiş arkadaşlar.. biraz önce bir beşiktaşlı arkadaş geldi oturduk muhabbet ediyoz işte diyo siz o grupta rezil olursunuz, sadece anderlecht'i yenersiniz oda içerdeki maçta falan filan konusuyor. biz nasıl yusuf yusuf yaptırdık falan filen anlattı baya hatta konuyu bir ara beşiktaşın geçmişi vara getirdi dedim ne geçmişi var biz dedi namağlup şampiyon olduk sizin bi uefa kupanız var :d o arsenal size 5-6 atar falan filan diyordu tartısmadım fazla he dedim geçtim ne insanlar var ya

Ekmek arası Bonzai yiyen arkadaşına şunları söyle :

Galatasaray

UEFA Kupası : 1999-2000

UEFA Süper Kupası : 2000

Şampiyonlar Ligi

Yarı final : 1988-1989

Çeyrek Final : 1962-1963

Çeyrek Final : 1969-1970

Çeyrek Final : 1993-1994

Çeyrek Final : 2000-2001

Çeyrek Final : 2012-2013

UEFA Kupası

Çeyrek Final : 1991-1992

Beşiktaş'ın disketi bile doldurmayan tarihine benzemez

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt