Transfer Nöbeti (ARŞİV 6)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Real bir ilki zorlamak niyetinde herhalde.

Arka arkaya şampionlar ligi şampionluğu.

Falcao,bale, ronaldo, james, müller...

:confused:

Hayır her bir kötü oyundan sonra Fatih Terim olsaydı diyolar ya, o olsaydı şöyle olurdu böyle olurdu demiyolar mı!!! Ha şampiyon olduğumuz sezonki berbat oyunumuzu, geçen senenin başındaki berbat oyunumuzu aldığımız puanları hatta 6-0lık Madrid yenilgimizi falan unuttum saymıyorum zaten de herneyse varsayalım ki süper olcaktı!!! YOK ula yok yok işte... Tüpçünün evine gitti. Diceksiniz şimdi ne yapsaydı milli takıma davet edilmiş gidilmez mi! Milli takım ayrı tüpçünün evine gidip görüşmek ayrı! Dahası tören düzenleyip tüpkafayla sarmaş dolaş olmak ayrı. Diceksiniz Federasyon başkanı öyle gerekiyodu! Ulan GALATASARAY BAŞKANININ TELEFONU niye açmazsın!!! Sana 9 maç mı 11 maç mı ceza kitleyen adamla seni katletmek isteyen adamın evine gitmeyi biliyosun sarmaş dolaş öpüşüp sözde imza atmayı biliyosun sen kimsin ki isterse düşmanın olsun Galatasaray Başkanının telefonunu açmayıp 2gün aramazsın!!!

O YÜZDEN DİYORUM Kİ BİN TANE HATA YAPSA DA ÜNAL AYSAL'IN DEĞERİ FATİH TERİMDEN DAHA FAZLA!

Real, Marco Reus u de istiyormus, hadi alin da isimiz rahatlasin :D

Selcuk Sneijder Bruma Yasinn (...) bunlar yumusak oyuncular..top kapmazlar pressing az yaparlar vs..orta shaa direnci bizde malesef yetersiz.

Iste bunun icin SONG hamlesi cok iyi olur.

Selcuk artik bi yedege cekilmesi gerekiyor.

___Melo____Song

_____Sneijder

Song hem Melo yu hemde Sneijderi rahatlicak. Böylece ikisi daha ofansif oyniyabilecekler. Sneijder tamamen ofansa konsantre olur.

Melo-Song zaten defansif acidan cok iyi olur...orta saha direnci artar.

Taslamayin ama selcugu yedek birakacaksa erkan zengin transferine bile fitim :)

Erkan Zengin e gore Es es cok buyuk bir takim, ''benim hedeflerim dogrultusunda ve taraftari beni cok seviyor, ne isim var Istanbul da ''demis bugun, gerisini sen dusun ;) (Erkan in beyin yapisi)

Umarim Vatansever ilk takima girerde Selçuk dönemi biter artik.

Arda'dan sonra dogru dürüst kaliteli yerli çikamadi altyapidan

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt