Transfer Nöbeti (ARŞİV 6)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Prandelli nereli italyalı italya ne oynadı 3-5-2 bu tarz etkenler var ayrıca bizim takım buna uyar olcan solda bunu yapar tarık defans kısmını yapar hucumda pek etkin olamaz farkındayım ama hızlı birisi en azından ve ayrıca benim kast ettiğimde o beklerimiz kötü defansif olarak zayıflar bu yüzden 3 lü savunma olsun diyorum zaten.ama mesela solda telles bu görev için biçilmiş kaftan ama sınırlama ve olcanı sağa atma mecburiyetinden dolayı telles oynayamaz.

Gorusune saygi duyuyorum fakat bu taktikle, benim dusuncem, ilk 3'e giremez takim. Turk ligi bu tarz taktikleri kaldiracak bir lig degil, biraz once vurguladigim gibi oyle ofans/defans dengeli bir oyuncumuz da yok. Italyada tutulan bir taktik zaten ve bu mentalite Italyan oyuncularda zaten oturmus ve ellerinde bir cok ofansif bek var.

Gorusune saygi duyuyorum fakat bu taktikle, benim dusuncem, ilk 3'e giremez takim. Turk ligi bu tarz taktikleri kaldiracak bir lig degil, biraz once vurguladigim gibi oyle ofans/defans dengeli bir oyuncumuz da yok. Italyada tutulan bir taktik zaten ve bu mentalite Italyan oyuncularda zaten oturmus ve ellerinde bir cok ofansif bek var.

olcan mükemmel bir bek olabilir tellesin hucumu çok iyi kabul ediyorum tarığın buna uygun olamayabileceğini ama sınır olacak ayrıca çift forvet oynamamız gerekiyor bence senin bir önerin varmı bu konuda çift forvet ve sneijderi bir arada kullanma olayı için.

Böyle kadro ligde her rakibi döve döve yener :)

Ama kaleci de dahil savunma hattının yerli olması gerekir . Tarık alınırsa süper olur .

Tarık - Gyan - Song düşüncesi bile güzel :)

evet bir yerli bek sart ve belli ki tarık olmayacak

aslında tarık öyle aman aman bir adam degil cift mevkiide oynaması cazip geliyor

yoksa bana kalırsa hep dedim öncelik sener olmalı o da olmuyorsa rizeden koray altınay alınmalı diye

transfer dönemi kapanmadan bir yerli bek muhakkak alınmalı

Doumbia yaş 26 , Alex Song yaş 26 hakikaten bunları getirebilirsek şahane olur.

evet bir yerli bek sart ve belli ki tarık olmayacak

aslında tarık öyle aman aman bir adam degil cift mevkiide oynaması cazip geliyor

yoksa bana kalırsa hep dedim öncelik sener olmalı o da olmuyorsa rizeden koray altınay alınmalı diye

transfer dönemi kapanmadan bir yerli bek muhakkak alınmalı

Başkan gözüne kestirdi alacak bence . Alınmayacak olsaydı bugüne kadar bekletilmezdi diye düşünüyorum . Artık 1m-2m fazla vereceğiz alacağız başka kaçarı yok .

Yahu Veysel'den ne isteniyor anlamadım. Kesinlikle oynadığı ilk kupa maçından bu yana hem orta sahada hem de sağ bekte vasatın altına düşmedi.

2 ayrı hocadan 10 dakika bile form alamayan Umut G. övülür ama bu çocuk yaranamaz. Veysel joker oyuncudur ve çok iş görür. Hatta sağ bekimiz olsa da kendisini orta saha oynatsak daha da verimli olur.

Haberlerden harketle Hoca için yazmadım bunu. Belli sallıyorlar. Ama forumda da Veysel'i beğenmeyenler var.

Aynen Veysel'in Gençlerbirliği maçı dışında bence de kötü bir maçı olmadı. Bir sağ beke göre kademeleri de gayet iyi. Hatta bu yüzden Atletico maçında en çok beğenilen oyunculardan biri olmuştu. Büyük takıma karşı oynarken beklerden ofansif katkı beklemiyor ve sadece defansı iyi yapsa yeterli buluyoruz. Ancak bizden zayıf takımlar veya denk takımlara karşı oynarken beklerden alabileceğimiz ofansif katkı çok önemli. Veysel'den orta veya yeterli bindirme göremedik mesela Fenerbahçe maçında ama rakibimiz Caner ve Gökhan Gönül ile ortada sıkışan topu sürekli kanatlara açarak rahatladı. Biz ise oyunu açamadık ve sürekli topu hiç kafa topu servisi yapamayan Burak'a şişirdik.

Başkan gözüne kestirdi alacak bence . Alınmayacak olsaydı bugüne kadar bekletilmezdi diye düşünüyorum . Artık 1m-2m fazla vereceğiz alacağız başka kaçarı yok .

6 milyona asla ve katta alınmamalı

o paranın altında ezilir cocuk aynı amrabat gibi

4 den fazla verilecek para hem bize zarar hem tarıka zarar olur

Berden çıktı bu Marceloa Cirino?

Var mı takip eden önceden ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt