Transfer Nöbeti (ARŞİV 6)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
fernando muslera vs burak yılmaz - #45298227 - ekşi sözlük

Allah aşkına şurayı okusana.İçim karardı resmen...

müthis calısma

burakın kabiliyetsizligini adım adım göstermisler

bu adamdan utanmaya basladım artık

ZmbuNH0.jpg

su pozisyonda akıllı olsa,basit oynasa tellesin önüne oynasa golü bulmamamız icin sebep yok

sadece yetenksiz degil aynı zamanda kafa da calısmıyor

2 saniye beklemis ve sonra pozisyonu hic etmis

oQKl6wY.jpg

kargalar kafayı yemiş sol bek ve sağ bek yabancı hatta stoper ve önliberoda yabancı hucümda demba dışında hepsi kazma 4 yabancıyı defansta kullanmak nedir ayrıca aldıkları adamda norveç gibi bizim 2.lig seviyesinde ligin oyuncusu kanatta beyni olmayan töre yerine aynı fiyata daha iyi yabancı alırlardı.

Muslera cecu telles melo wes bruma eboue ontivero dany amrabat. 10 yabanci var 4 tanesi gitse 2 yabanci alabiliyoruz . Yani once gonderelim sonra konusuruz o gelse bu gelse diye

Ekşisözlük'te bu analizi yapan arkadaşı derhal kulübe kazandırmalıyız . Bize böyle analizciler lazım .

müthis calısma

burakın kabiliyetsizligini adım adım göstermisler

bu adamdan utanmaya basladım artık

ZmbuNH0.jpg

su pozisyonda akıllı olsa,basit oynasa tellesin önüne oynasa golü bulmamamız icin sebep yok

sadece yetenksiz degil aynı zamanda kafa da calısmıyor

2 saniye beklemis ve sonra pozisyonu hic etmis

oQKl6wY.jpg

Kral denilen adam bu işte :crushed:

keşke pato gelse

ne patosu yahu adam robinho 2 sen dünya yıldızı olacakken salak şeyler yaparsan ülkene geri dönersin bir daha patlama yapamaz. Formda olsa zaten gelmez dersinde bu adamın sorunu form değil milanda başkanın kızıyla aşk yaşadı yani kafa yok adamda balotelli bile daha akıllı bundan bizden uzak dursun.

Şu burağın resimlerini gidip prandelliye göstersek gönderilecekler listesine koyar mı acaba ??:mad-49::mad-49:

pato transfer edilirse demekki yönetim-scout ekibi takımı batırmakda ısrarlı,öncelikle pato devamlı sakatlıkları olan,brezilya ligi için bile yetersiz tempoda 25 yaşına rağmen emekli havasında bir oyuncu,eğer pato alınırsa yeni bir fiyaskoya hazır olun..

pato transfer edilirse demekki yönetim-scout ekibi takımı batırmakda ısrarlı,öncelikle pato devamlı sakatlıkları olan,brezilya ligi için bile yetersiz tempoda 25 yaşına rağmen emekli havasında bir oyuncu,eğer pato alınırsa yeni bir fiyaskoya hazır olun..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt