Transfer Nöbeti (ARŞİV 6)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Patoyu istemeyenlere iki çift lafım var. Futbolu takip etmeyi brakın. Yorum morum yapmayın gidin Baseball taraftarı olun yok olun uçun gidin. Allahın ergenleri.

bu marcelo cirino denen arkadasın sözlesmesi ocakta bitiyormus

büyük ihtimalle beles denilecek bi fiyata gelecek ve o yüzden cazip gelmistir

Marcelo - Oyuncu profili - Transfermarkt

Prandellinin istediği gibi hızlı,yaratıcı bir oyuncuya benziyor Youtube'daki videolarda topladığı oynadığı yerlere bakarsak merkez santrafordan çok kanat forvet oynatılıyormuş galiba Atl.Paranaense'de. Sturridge tarzında bir forvete benzettim

[media]https://www.youtube.com/watch?v=bECMT5NRIg4[/media]

Pato en son 2012 Kasımda sakatlanmış. Aralıkta geri dönmüş. Sonra sakatlık görünmüyor. Geçen sezon 17 maça çıkmış. 5 Gol 1 asistle oynamış.

Pato en son 2012 Kasımda sakatlanmış. Aralıkta geri dönmüş. Sonra sakatlık görünmüyor. Geçen sezon 17 maça çıkmış. 5 Gol 1 asistle oynamış.

bir ara jo gelmişti bu ondan bile kötü olur düşünün fred ve jo bile milli takımdayken pato yok çünkü adam futbolu bitirmiş durumda

Pato´yu herzaman Kaka´ya benzetmisimdir, gercekten cok yetenkli bir oyuncuydu. Daha yasi genc, eger form tutarsa Türkiye liginde savunmalari peynir ekmek gibi yiyecektir.... Normalde böyle transferlere karsiyim, ama Pato´nun benim gözümde yeri cok özel.

bir ara jo gelmişti bu ondan bile kötü olur düşünün fred ve jo bile milli takımdayken pato yok çünkü adam futbolu bitirmiş durumda

O kadar leş oyuncunun arasında Patonun işi yok zaten. Bu açıdan bakmak lazım. Şaka bir tarafa, Almadılar da ellerine ne geçti? Melo ve Pato ikilisi alınsaydı Brezilya'nın avantajına olurdu bu durum.

Pato'ya gelecek olursak, Leş bir oyuncu olduğu görüşüne katılmıyorum. Benim kafamı kurcalayan Sakatlık durumu. O da eğer doğruysa en son sakatlığını 2012'de yaşamış. ismi geçen oyuncuların içerisinde Pato'yu ilk sıraya yazarım. Alternatifler Pato'dan iyi değil çünkü.

Demba ba ilk lig maçında Mersinime karşı oynayamayacak mış sakatlanmış başladı bakalım dk 1 gol 1 olmuş

mevlütü alacaktik

songu da alip transferi tamamlardik

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt