Transfer Nöbeti (ARŞİV 6)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
mevlüt

olcan - wes - bruma

selcuk - melo

hakan - song - semih - veyso

mus

simdi keyfimize bakiyor olurduk

O kadar leş oyuncunun arasında Patonun işi yok zaten. Bu açıdan bakmak lazım. Şaka bir tarafa, Almadılar da ellerine ne geçti? Melo ve Pato ikilisi alınsaydı Brezilya'nın avantajına olurdu bu durum.

Pato'ya gelecek olursak, Leş bir oyuncu olduğu görüşüne katılmıyorum. Benim kafamı kurcalayan Sakatlık durumu. O da eğer doğruysa en son sakatlığını 2012'de yaşamış. ismi geçen oyuncuların içerisinde Pato'yu ilk sıraya yazarım. Alternatifler Pato'dan iyi değil çünkü.

ben yeteneğine bişey demedim zaten 18-19 yaşında milanda 11 oynuyordu yani yeteneğne laf etmek cahilliktir. Sorun şu bu adam müthiş bir yıldız olacakken milanda başkanın kızıyla aşk yaşadı ardından kafayı futbola veremedi ve milan resmen kovmaktan beter etti sonra brezilyada 6-7 ay evvel tesisleri basıp patoyu bir güzel dövdüler yani kafa gitmiş bu adamda sakatlıklarda cabası adam starlığı kaldıramadı 2-3 seneye futbolu bırakır gibi duruyor adının geçmesi bile sinirlendiriyor.

BwMt30FIMAArEWb.jpg

Alex Song, dün takım yemeğinde Barcelona'dan ayrılacağını açıkladı. Song'a Galatasaray ve Liverpool talip.

Mevlüt Erdinç bize göre golcü değil.Yabancı hakkını hücumcudan yana kullanmamız gerekir.

Baros tipi forvet isterdim ...Şuan piyasada kim var bu tarz bizim alabileceğimiz bilmiyorum..

[media]https://www.youtube.com/watch?v=WeD8jlH9tnk[/media]

Bjk Molde'den Martin Linnes'i alıyormuş. Bizim Emre Utkucan efendi görsün scouting transferi nasıl olur. 7 milyona Telles, 12 milyona Bruma almak değildir scout transferi

Sent from my iPad using Tapatalk

song iyi transfer olur o yüzden almayız bize parayı bol vereceğimiz ve takıma katkı yapmayacak adam bulacaklardır.

dün sen etiyen macını izleyen adam mevlütü istemez

3 tane birbirinden vasıfsız adamla kanser oluruz

2 tane kabızla kafayı yiyoruz zaten

bize buldugunu atacak,kabiliyetli elemanlar lazım

içeriği

Transfer çalışmaları hakkında da bilgi veren Mehmet Cibara; ''Alex Song transferinde sona geldik. Bugün imzaların atılmasını bekliyorum. Song çok alternatifli bir oyuncu. Stoperde sıkıntımız olursa orada kullanabiliriz ortasahada sıkıntımız olursa orada kullanırız. Forvet transferide haftasonu bitecek gibi gözüküyor. Bu iş biraz Prandelli'nin tek forvet mi oynayacak yoksa çift forvet mi oynayacak o kararına bağlı. Tek forvet oynamaya devam edecekse kanat-forvet, yada forvet arkası gole yakın bir oyuncu gelebilir. Ama çift forvet oynayacağım derse o zaman Burak'ın yanına bir santrafor gelir. Tarık transferide son güne kadar gidecekmiş gibi gözüküyor.'' ifadelerinde bulundu.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt