Transfer Nöbeti (ARŞİV 6)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
içeriği

Transfer çalışmaları hakkında da bilgi veren Mehmet Cibara; ''Alex Song transferinde sona geldik. Bugün imzaların atılmasını bekliyorum. Song çok alternatifli bir oyuncu. Stoperde sıkıntımız olursa orada kullanabiliriz ortasahada sıkıntımız olursa orada kullanırız. Forvet transferide haftasonu bitecek gibi gözüküyor. Bu iş biraz Prandelli'nin tek forvet mi oynayacak yoksa çift forvet mi oynayacak o kararına bağlı. Tek forvet oynamaya devam edecekse kanat-forvet, yada forvet arkası gole yakın bir oyuncu gelebilir. Ama çift forvet oynayacağım derse o zaman Burak'ın yanına bir santrafor gelir. Tarık transferide son güne kadar gidecekmiş gibi gözüküyor.'' ifadelerinde bulundu.

Tek forvet oynayacak Prandelli. Bu durumda Pato ismi ön plana çıkar. Song - Pato - Tarık. Ligi izlemeye gerek kalmaz. Pato bir de form tutmaya başlarsa. çok daha iyi olur. Oldu da Hoca çift oynayacam dedi, ki Sneijder varken zor. O zaman gündemde ki bir diğer isim Damiao ile uğraşılır.

Asena Erkin‏@asenaerkin

Daçççmiiin goşşş
1f483.png
1f602.png

Bjk Molde'den Martin Linnes'i alıyormuş. Bizim Emre Utkucan efendi görsün scouting transferi nasıl olur. 7 milyona Telles, 12 milyona Bruma almak değildir scout transferi

Sent from my iPad using Tapatalk

moldeden martin bilmem nede kimmis? onu biz alsak sabaha kadar söverdiniz burda,scout ekibine sallayacaksaniz adam gibi ornekler verin martinmis linnesmis

Bjk Molde'den Martin Linnes'i alıyormuş. Bizim Emre Utkucan efendi görsün scouting transferi nasıl olur. 7 milyona Telles, 12 milyona Bruma almak değildir scout transferi

Ee kimmiş peki iyi mi cidden soruyorum ilk kez duydum tamam Telles şu ara kötü ama adam bize geldiği yıl Brezilya da en iyi sol beklerden biriydinBruma desen hala verdiğimiz bonservisi ile almak isteyen var Yaninkızacaksak mantıklı olmalı yanlış anlama utkucanı savunmuyorum

TFF; Volkan Demirel, İlhan Ekşioğlu, Galatasaray ve Fenerbahçe kulüplerine verilen cezaların artırılması için Tahkim Kurulu’na başvurdu.

moldeden martin bilmem nede kimmis? onu biz alsak sabaha kadar söverdiniz burda,scout ekibine sallayacaksaniz adam gibi ornekler verin martinmis linnesmis

Sallamaya yer arıyorlar renkdaş. İyi bir genci kaça almayı planlıyor acaba bunlar. Neyin kafasını yaşıyorlar hala anlamadım ki birde Bruma, Telles ile kıyaslamış. Yahu hadi Pino, Ontivero falan dese neyse diyeceğim ama...

Yok yok forum iyice sıyırdı kafayı. Aklı başında adam sayısı artmıyor forumda git gide sıyırık sayısı artıyor.

Bruma transferini eleştirmeyi bırakın artık..Bruma nın yeteneğinin yarısı Türk pasaportlu bir oyuncuda olsa kapıyı 15 ten açarlar....

Ee kimmiş peki iyi mi cidden soruyorum ilk kez duydum tamam Telles şu ara kötü ama adam bize geldiği yıl Brezilya da en iyi sol beklerden biriydinBruma desen hala verdiğimiz bonservisi ile almak isteyen var Yaninkızacaksak mantıklı olmalı yanlış anlama utkucanı savunmuyorum

Son derece atlet ve kanattan devşirme olduğu için hücum özellikleri çok gelişmiş. Yarın Gökhan Gönül etkisi yaptığında ne demek istediğimi anlar herkes. Ve maliyeti 2 milyon euro. Telles ve Bruma potansiyelli oyuncular ama asla scouting başarısı değil. Eğer Chelsea,Real Madrid,Barcelona değilsek tabi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt