Hakan Ergün
10 Numara!
- 30 Ekim 2013
- 18.865
- 7.371
- 1.743
nordin gitmemis bu ne yaa
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Hiç sanmıyorum![]()
Alex Song Liverpool varken gelmez bize .
Oyuncu alınırda,son gün iyi oyuncusunu kimse bırakmaz ancak barça real gibi takımların 3. alternatiflerini yada ederinin çok üstünde fiyat vererek alırız .
Avrupa'nın en önemli 20 takımından biriyiz transferlerin hepsi son 3 güne kalıyor gelen giden inanılmaz bir iş.
Mabiala-Emre ikilisi bile havasını söndürmeye yetti.Ben yetersiz kalacağını düşünüyorum.
4. hafta adelesini gösterip çıkar sonra 5 hafta brezilyadaki özel doktoruna tedavi olmasını beklersin
basip parayi genc yetenek alsan kabahat,almadigin zamanda nerde o vizyon pas parayi alsana bu adami bugun 10 versen 30a satarsin mantigi ile her turlu sallama potansiyeli olan ergen tayfalari iste
1 maç kötü oynadi diye yetersiz mi ilan edelim?
Adam Fransa da 3 maçta 3 gol ve 1 assist atmiş, bu kötü istatistikler degil.
ne patosu yahu adam robinho 2 sen dünya yıldızı olacakken salak şeyler yaparsan ülkene geri dönersin bir daha patlama yapamaz. Formda olsa zaten gelmez dersinde bu adamın sorunu form değil milanda başkanın kızıyla aşk yaşadı yani kafa yok adamda balotelli bile daha akıllı bundan bizden uzak dursun.
Liverpool da zaten Henderson, Stevie G. ve Emre Can varken neden bir de Song'u alsinlar?
burak yerine mevlutu yazip level atlayacagimizi sananlar var,mevlut-burak-umut 3nu toplasan begenmediginiz yasli oynamiyor dediginiz drogbanin kramponu etmiyor
Geçtiğimiz sezonda Almeida süper bir başlangıç yapmıştı onu alalımmı?
liverpool forvet alacak ortaha alacaklarını sanmıyorum.adamlarda dolu o bölge
Aynen dediğin gibi. Her türlü sallama potansiyeli var bu insanların. Türk futbol tarihinde bir ilktir Bruma, hem potansiyel olarak hemde bu yaşta verilen para bakımından. Anlamak zor.
Önceden foruma girer insanların yazılarını okur zaman geçirirdim. 1 2 kıl adam o zaman da vardı ama şimdi onlara mum oluyoruz. Foruma girince sinirlerim azıyor.
De Marke @demarkesports 31 sn.