Transfer Nöbeti (ARŞİV 6)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ben yaşından dolayı konuşmuyorum.Brezilya'dan futbolcu almak korkutucu geliyor bana.Pato eski Pato ise gelsin ama bize Demba BA tipinde bir forvet gelse daha yararlı olur.Yerden kısa pasla futbol geçtiğimiz sezonlarda kalmış gibi geldi bana, Prandelli daha direkt 3-4 pasta kaleye giden bir sistemle oynamaya çalışıyor.

Bunu yapabilmek için iki kanat, forvet ve Sneijder'in çok iyi anlaşmaları, kimin nereye gideceğinin önceden belirlenmesi, Selçuk ve Melo'nun atacakları uzun paslarla bu oyuncuları direkt pozisyona sokmaları ya da Beşiktaş'ın yaptığı gibi önde uzun, fizikli hava toplarını indirebilen,bitirebilen bir forvet lazım bu tanıma uygun piyasada Ünal AYSAL'ın da bonservis ödemeyeceği için çok hoşuna gidecek tek adam Almeida, 15 milyon forvete harcayabilecek kadar durumumuz varsa hem ekniği hem fiziği olan sağlam bir forvet alabiliriz, demek ki.Pato bu forvet tanımının dışında kaldığı için pek sıcak bakmadım ayrıca adam Brezilyalı her Brezilyalı bir risktir Türkiye gibi disipinin olmadığı, sistemlerin oyuncuya bağlı olduğu tribünlerin takımdan çok futbolcuya değer verdiği liglerde...

Demba Ba bizimle adı geçtiğinde de burada senin gibi bir sürü sallayan oldu adama. Burada her futbolcuya sallayacak potansiyel var. Pato fizik itibari ile dediklerini yapamaz ama bu adam ileride top tutar, çalım atar, orta sahayı oyuna sokar, Wesley ile ver kaça girer. Yani sırf havadan uzun top alamıyor diye ve Brezilyalı olduğu için bu adamı istememek garip. Bu ligde disiplinden eser yok. Eğer disiplin arıyorsak Burak, Selçuk, Aydın , Emre Çolak v.s gibi futbolcuların saniye durmaması lazım kulüpte. Bu kadar saydığın şeylerin içerisinde Pato'dan beklenmeyecek tek şey hava toplarını Ba gibi Drogba gibi indirmesi olur heralde.

Diğer taraftan Brezilyalı olduğu için herkesin içerisinde bir şüphe oluyor. Bu konuda haklı olabilrisin ama tutmayacak transfer tutmaz. Bu ligde Bruma gibi bir oyuncuyu alıp oynatmaya çalışıyorsan Pato gibi bir adamıda denemen gerekir.

Song ve Pato ikilisi olursa gerçekten bambaşka bir takım oluruz. Yoksa ligi götürürüz ama ŞL'de işimiz sıkıntılı.

Ayrıca eski Pato olsa zaten seninle adının anılması söz konusu olmazdı.

Pato yu istemek normal..onun bi imajı var...meşhur vs..insanlar sever bu tür oyuncuları ...hem halen genç

Lakin...doumbia bize daha faydalı olur kanımca

* LG G2 Tapatalk *

Son Dakika: Trabzonspor, Florent Malouda'nın sözleşmesini karşılıklı olarak feshetti

Pato yu istemek normal..onun bi imajı var...meşhur vs..insanlar sever bu tür oyuncuları ...hem halen genç

Lakin...doumbia bize daha faydalı olur kanımca

* LG G2 Tapatalk *

Dumbia kimmiş pehh kronik sakattır, olmadı boyu kısadır oda olmadı ilerde top tutamayandır, oda olmadı bunun yaşı 45 dir. Seçersin aralarından birini Arifim :D

Bende bahane üreteyim biraz :D

nasıl 2 yabancı transfer edeceğiz ?

Muslera

Telles

Chedjou

Melo

Sneijder

Bruma

Amrabat

7 yabancımız var

ayrıca gönderilmeyen Eboue,Dany ve Ontivero var

Forveti ingiltereden alsak 1 kere alsak her sene 5 6 vermesek bir kez 15 versek ama tartismasiz bir isim alsak fenerbahce 2 forvetine 20 verdi adamlar rahat...

Gecen sene bize karsi torresi izledim bizim ligin 2 gomlek ustunde adam al gel be baskan torres tam bu takimin oyuncusu

Dumbia kimmiş pehh kronik sakattır, olmadı boyu kısadır oda olmadı ilerde top tutamayandır, oda olmadı bunun yaşı 45 dir. Seçersin aralarından birini Arifim :D

Bende bahane üreteyim biraz :D

Şimdi hocam..olay basit

Pato daha riskli bi transfer...geldinde durumu nasıl olucak bilinmiyor. .

Haa pato bizde patlama yapar ise

Doumbia dan cok daha katkısı olur...cünkü cok potensyalı var adamın.

Ayrıca daga genc sayılır. .iyi lara ya sayabilirsin.illerde

Pato yu istiyenleri anliyorum...

Doumbia biraz daha az riskli secenek

* LG G2 Tapatalk *

Mehmet Cibara; ''Alex Song transferinde sona geldik. Bugün imzaların atılmasını bekliyorum. Song çok alternatifli bir oyuncu. Stoperde sıkıntımız olursa orada kullanabiliriz ortasahada sıkıntımız olursa orada kullanırız. Forvet transferide haftasonu bitecek gibi gözüküyor. Bu iş biraz Prandelli'nin tek forvet mi oynayacak yoksa çift forvet mi oynayacak o kararına bağlı. Tek forvet oynamaya devam edecekse kanat-forvet, yada forvet arkası gole yakın bir oyuncu gelebilir. Ama çift forvet oynayacağım derse o zaman Burak'ın yanına bir santrafor gelir. Tarık transferide son güne kadar gidecekmiş gibi gözüküyor.'' ifadelerinde bulundu.

https://www.sporaslan.com/futbol/alex-song-bugun-bitebilir-h5093.html

ne kadar dogrudur bılemem ama

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt