Transfer Nöbeti (ARŞİV 6)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
yeni forvetimiz budur olay budur malesef profesyonel futbolcu Hugo Miguel Pereira de Almeida ile görüşmelere başlanmış olup gelişmeler kamuyouna bildirilercektir kapı gelir :S :(

[media]https://www.youtube.com/watch?v=IdVR6efKDgQ[/media]

Arkadaşlar alt yapı liglerinde yabancı oyuncu oynayabiliyor mu ? Mesela U-19 liginde Ontivero'yu oynatabiliyor muyuz ?

Şimdi hocam..olay basit

Pato daha riskli bi transfer...geldinde durumu nasıl olucak bilinmiyor. .

Haa pato bizde patlama yapar ise

Doumbia dan cok daha katkısı olur...cünkü vok potensyalı var adamın.

Doumbia biraz daha az riskli secenek

* LG G2 Tapatalk *

Aynen doğru söylüyorsun. Dumbia daha risksiz görünüyor bu durumda ama bizimle adı geçmiyor. Alınabilecek potansiyeli sence şuanda var mı ?

Alınabilecek oyuncu seçeneklerini bilsem bende senin gibi başka adamları seçebilirim.

Mesela şöyle deseler Soldado,Doumbia, Pato, Almeida deseler :D Bende Doumbia veya Soldadoyu isterdim.

Ama çıkan isimler Pato ve Almeida olunca kimse kusura bakmasın ama Pato diyoruz.

Aynen doğru söylüyorsun. Dumbia daha risksiz görünüyor bu durumda ama bizimle adı geçmiyor. Alınabilecek potansiyeli sence şuanda var mı ?

Alınabilecek oyuncu seçeneklerini bilsem bende senin gibi başka adamları seçebilirim.

Mesela şöyle deseler Soldado,Doumbia, Pato, Almeida deseler :D Bende Doumbia veya Soldadoyu isterdim.

Ama çıkan isimler Pato ve Almeida olunca kimse kusura bakmasın ama Pato diyoruz.

Bana kalsa Negredo derdim (:

Evet 1-2 beklerdik ram iyileşene kadar!..ama komple manyak bi forvet gelirdi

* LG G2 Tapatalk *

NTV Spor‏@ntvsqor

Fenerbahçe yönetimi, Intertoto Kupası kura çekimi için Monaco'da. UEFA F.Bahçe'yi bu organizasyonun artık olmadığına ikna etmeye çalışıyor.

Fiko transfer yapacağız diyor.

TS transfer yapacak malouda sözleşmeyi feshetti

Biz de bir kek yok

biz neyi konuşuyoruz Allahaşkına ... bugün çok ciddi bir harektlilik bekliyordum ben ama bugünde tırt çıktı...bu saatten sonra bi gelişme olacağına dair inancınız var mı arkadaşlar ?

Beyler danyın gittiğini granada başkanı açıkladı kulüp açıklamadı bence gidenlerin hepsini birden açıklayacaklar

Ya ne zaman yapılacak bu transferler , neyi bekliyorsunuz ?

Artık ne yapın ne edin gerekeni yerine getirin.Yeter artık...

Bugün KAP bildirimi gelmesi lazım artık ki transfer olacağına inanalım.

Kaldı Cumartesi,Pazar, ve Pazartesi.

3 günden az kaldı nerede ise. Ne zaman bildireceğiz de alacağız 3-4 transferi.

Bugün KAP bildirimi gelmesi lazım artık ki transfer olacağına inanalım.

Kaldı Cumartesi,Pazar, ve Pazartesi.

3 günden az kaldı nerede ise. Ne zaman bildireceğiz de alacağız 3-4 transferi.

Yoğun bir trafik olacak,iyi veya kötü 2 oyuncu gelicek bence.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt