Transfer Nöbeti (ARŞİV 6)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Arenadaki taraftar burakı kolay kolay protesto etmez,tribündeki taraftar hangi futbolcunun yüreğini sağaya koyduğunu görüyor,ama selçuk toparlamazsa işte o protestoyu yer

DUYUM VAR AMRABAT GIDIYOR

Lan lanet olsun, ilk önce Dany, Eboue nin gönderilmesi lazimdi, Amrabat en azindan kampda is yapti...

De Marke ‏@demarkesports 48 sn.

Michal Kadlec: "Volkan coşkuyla havaya sıçramak istedi. Melo, bir iki adım geri atınca, sanki Volkan onun üzerine sıçramış gibi göründü."

o formayı giyen gerizekalı oluyor

bu ne salakca bir kelam

Adam en azından hırslıydı savaşıyordu ama açık alan bulamıyordu bütün rakipler kapandığı için. Formayı son terinin son damlasına kadar ıslatıyordu..İyi bilirdik Nordin Amrabat...

Eboue,Dany gitmedi daha ulan amrabati yolllayan bir milletiz onca cöp dururken neden ammrabat.

Norveçte Türk solbek Erdin Demir vardı, nooldu, onu niye alamadık. TC pasaportu mu alamadı acaba, videolarda bayaa iyiydi.

Norveçte Türk solbek Erdin Demir vardı, nooldu, onu niye alamadık. TC pasaportu mu alamadı acaba, videolarda bayaa iyiydi.

Song transferine fazla sevinmem.Forvet transferi daha kritik.

Ünal Aysalin yeni stratejisi: Önemli Transferler gizli tutmak.

Aynen Prandelli'de oldugu gibi cok gizli calisiyor Aysal, su anda Prandelli ve Aysal disinda hic kimse istediklerimizi oyuncular bilmiyor. Isimler kimse bilmiyor...

Biz ancak bir sey biliyoruz: 3 yada 4 Oyuncu alacagiz pazartesi kadar...Prandelli'de oldugu gibi gazetelerde,TV'de yer almayan oyuncu gelebillir, bazi kisiler de bana Cenk Ergün'nun Brezilya'ya gitmesi Haberi yalan oldugnu söylediler , bazilar de Utkucan Forvet posziyonu icin Leandro istiyor diyor,bu yüzden Cenk Ergün Brezilya'ya gitmis. Aysal bazi adamlara "Cenk Ergün Brezilya'ya gitti haberi verin" demis. Hedefi sasirmak icin. Bana gelen en son bilgi buydu ama göryorsunuz herkes baska bir sey diyor, cünkü gercek isimler daha belli degil ve kesin anlasmadan önce de belli olmaycak.

Ama herkes hazir olsun, 3 Gün icinde hersey cok iyi olacak ve mutlu olacagiz insallah. Biraz sabir lazim, KAP gelmeden önce hic bir Haber'e inanmamak lazim su anda Aysal & Prandelli disinda kimse istediklerimizi Oyuncularin adini bilmiyor, son durum bu Yalan söylemeye gerek yok, kimse su anda "Alcagmiz oyuncu BU,ISIM" vs falan vermez. Bu yüzden biraz daha beklemek lazim. :)

Takım Bursa yolculuğuna başlamış da Burak'ı hiç iyi görmedim,morali bozuk çocuğun.Zam yapalım 300.000 euro daha , Selçuk'un da morali bozuk,ona da zam yapalım...

Hatta hiç transfer olmadı diyelim,transfer bütçemiz 6-7 milyon euroyu Selçuk+Burak arasında pay edelim de morallensin çocuklar...

Bundan 1 ay önce 2 ay önce olsa transferde zamanlama önemliydi. Ama şu saatten sonra ha şimdi olmuş ha pazartesi pek mühim değil. Artık önemli olan kimin geleceği. Bugün saçma sapan bir adamı alacağımıza varsın iyisi pazartesi gelsin.

Takım Bursa yolculuğuna başlamış de Burak'ı hiç iyi görmedim,morali bozuk çocuğun.Zam yapalım 300.000 euro daha , Selçuk'un da morali bozuk,ona da zam yapalım...

Hatta hiç transfer olmadı diyelim,transfer bütçemiz 6-7 milyon euroyu Selçuk+Burak arasında pay edelim de morallensin çocuklar...

Reis sendeki bu burak-selçuk nefreti herkezde bu kadar fazla olsa varya Floryada idman çıkışı linç edilir ikiside :D :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt