Transfer Nöbeti (ARŞİV 6)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Umarım bu sene şu Ziraat kupasına hep yedek takım ve genç oyuncularla çıkarız da,yedeklerin form tutup formda kalabilmelerini,devamlılıklarını sağlarız..5+3müş.. hayatımda ettiğim tüm bedduaları alan adamdır Demirören..

sinan

veysel - dany - semih - telles

melo - selcuk

olcan - sneijder - burak

umut

olacak heralde bu sene

Nekadar acı vermişiz biz bu şerefsizlere zamanında ya

Gökhan Gönül: Bizimle birlikte 4. yıldızı kovalayan takım kadar, Beşiktaş ve Trabzonspor’un da yarışta olacağını düşünüyorum.

Prandelli Amrabatın gitmesine onay vermişse iyi bir oyuncu ile anlaşılmış sanırım. Song veya Pato ikilisinden biri olsun lan.

Nekadar acı vermişiz biz bu şerefsizlere zamanında ya

Gökhan Gönül: Bizimle birlikte 4. yıldızı kovalayan takım kadar, Beşiktaş ve Trabzonspor’un da yarışta olacağını düşünüyorum.

bu varya bu o kadr adi bir mahlukat ki,millet bu serefsizi cok delikanlı,karakterli bir adam sanıyor ama

en az emre en az ayı kadar karaktersiz bu

iste en tehlikeli tip bunlar,iyi görünür ama icten ice seytanlık yaparlar

başkan west ham yetkilileriyle songu almayın biz alcaz diye görüşüyormuş

SON DAKİKA | Malaga ve Galatasaray, Amrabat'ın 3.5 milyon euro satın alma opsiyonu ile kiralanması konusunda anlaştı. (AS)

8 verdiğimiz adamı kaça satıyoruz.Kazığa bak offffff

Yalniz Doumbia Spartak'ta degil CSKA'da oynuyor ama Rusya'da her takim cok para var, inanilmaz bütceler var...

CSKA okudum pardon, neyse dedigin gibi inanilmaz para var iste, bize satmazlar, paraya ithiyaclari yok, bide chlde girdigi grupa bak, en iyi oyuncuyu bize satacaklar son günde ha?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt