Transfer Nöbeti (ARŞİV 6)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
[attachment=12935:BwFPYn5IAAAbfcb.jpg]

Vay be. Bu 2 malı ne zaman almaya çalışmışız biz :D

Ekli dosyalar

• BwFPYn5IAAAbfcb.webp
    BwFPYn5IAAAbfcb.webp
    21 KB · Görüntüleme: 210
CSKA okudum pardon, neyse dedigin gibi inanilmaz para var iste, bize satmazlar, paraya ithiyaclari yok, bide chlde girdigi grupa bak, en iyi oyuncuyu bize satacaklar son günde ha?

Ben sadece bir sans görüyorum: Simdi satmazlarsa, sezon sonunda bedava gidecek, yani simdi 8-10 Milyon alabilecekler, satmazlarsa Sezon Sonunda bedava gidecek. Sözlesmesi bitiyor.

Amrabat kalsın takımda güreşci müreci ama iş yapar bazı maçlarda.En azından fizik gücü var

Bizim yönetimde hakikaten adam kalmamış.Şenol Güne açık açık diyor istiyoruz diye,adamlarda gık yok ya...

Umut ve Hamit in alacakları para cebimden çıkıyormuşcasına içime oturuyor...İkisinden de hiçbir beklentim yok, geçen yılın en efektif oyuncusu Caner bile yeni sözleşmede Umutunki kadar bir bedele razı oldu...

Selçuk ve Burak geçen yılki oynadıkları oyunla takımda kalabildiklerine şükretmeleri gerekirken neyin zammını aldılar, anlayabilen var mı?...Sneijder in yıllık kazancından hareketle ''Takım içi denge'' adına yapıldıysa da yanlış, Sneijder ın yarısı kadar futbolcu olduklarını kim tescillemişte, yarısı kadar maaşı beğenmeyecekler?...Selçuk un bir demeci vardı, bir-iki ay önce ''Yabancı kısıtlaması olmasa Türk futbolcuların değeri daha da düşer'' diyebilmişti, doğrudan doğruya açgözlülük bunlarınki!...

Maaşlarını artırmak yerine rekabeti artıracak birkaç oyuncu almak motivasyonlarını daha çok artırırdı, böyle yağlı kapıyı bulmuşken nereye ve niye gitsinlerdi ki?...

Bu 5+3^'te ki en büyük sıkıntı joker oyuncu eksikliği olur..Yedekten bir yabancı almak için farklı mevkide bir yabancıyı çıkarıp saha dizilişlerinde değişiklikler yapmak zorunda kalacağız..Eğer bunu yapabillecek bir kadro dağılımın yoksa 5+3 gibi saçma bir düzen her takımı olumsuz etkileyecek..Bunu yapamadığımız gibi +3 yabancı yedekte ve bir kaleci ile dört yedek hakkını boş yere dolduracağız..Hamle şansımızda azalacak Türk oyuncu alabilmek için maçın devamında..Bu 5+3'ü getiren kişinin allah umarım herşeyi verir başına

Yalnız Amrabat'ı göndermek bana hiç mantıklı gelmiyor. Özellikle ŞL maçlarında Amrabat-Bruma ikilisi çok etkili olurdu. Onun yerine Tarık'ı alıp, Telles'i kiralık göndermeliydik.

Ya dany eboue ontivero dururken amrabat? Gerci kim alacak dany eboue ontiveroyu. Begenmediginiz amrabati malaga aliyo iste..

Sent from my iPhone using Tapatalk

Sanki Amro dan faydalanabilirdik ya. Ne bileyim verecek biseyleri vardı adamın gibi geliyor bana.

-Tapatalk-

kiralıksa ekstra söverim yönetime malaga denen fakir kulüp opsiyon versek dahi kullanmaz ohakkı seneye başka bir kiralık bulurlar buda elimizde kalır

Amrabat kalmalıydı...

Okadar gitmesi gereken varken Amra gidiyor...

hugo-almeida-bundesliga-yolunda-2014-07-24.jpg

Fener'in kocası,arka direk çocuğu Hugo camiamıza hayırlı olsun.

Bahaneler kullanmak istemem, ama 5+3 bizi mahvediyor.

Tabii Selçuk ve Burak gibiler daha iy oynamali ama bu kural varken bu 2 oyuncu için alternatif bulmak çok zor oluyor.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt