Transfer Nöbeti (ARŞİV 6)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Hadi Song'u anladım da Balanta ne ya ? Chedjou-Balanta-Song 3 tane stoper-ön libero karışımı oyuncumuz oldu .

FORVET NEREDE FORVET ?

Balanta yerine gidin forvet alın be!

Ne çapsız transfer dönemidir..

Bir gram yol alamadık transferde..

Son güne Adnan Polat yönetimine döndüler ayıp ya susup duruyorum kaç gündür..

Yeter artık!

[media]https://www.youtube.com/watch?v=Usujl5C76No[/media]arsenal istiyormuş. herif uçuyor:D

utkucan daha gecen gün burakin istatistiklerini koyarak yaliyordu onu

forvet beklemeyin yani burak ve umut icin yeterli raporu vermistir scoutlar

Su takımın halini görmelerine rağmen hala forvet yerine stoper almak istiyorlarsa yönetimde ve teknik kadroda ciddi sıkıntı var demektir.

Bana göre bizim stoper ihtiyacımız yok . Bu takıma sağlam bir forvet ve iki forvetle oynayacak bir oyun planı gerekiyor...

Eskişehir Ergün Teber'i aldı sol bek için.Sağ bekte de Kamil Ahmet var.Tarık 4'e falan bize kitleyecekler büyük ihtimal.Balanta da Emre Utkucan'ın kazığı olarak girecek.Ona da 6-7 veririz.Alex Song kiralık olarak iyi olur ama nasıl oynatacağız sınır varken merak ediyorum.

hugo-almeida-bundesliga-yolunda-2014-07-24.jpg

Fener'in kocası,arka direk çocuğu Hugo camiamıza hayırlı olsun.

Fenerin kocasi

Arka diregin cocugu

Hugo Almeidaoglu Hugo Almeidaoglu oleey :D

Ligin en az gol yiyen takımı olarak hala stoper alıyoruz. Şu ligde çok gol yediğimiz için değil, gol atamadığımız için şampiyonlukları kaçırdığımızı göremeyecek adam kimse kusura bakmasın ama geri zekalıdır. Lan almayın stoper, bek falan. Gidin elinizde ne var ne yoksa birinci sınıf bir forvete yatırın.

Takımda forvet yok

rezalet bir orta saha, direçsiz, yavaş

bekler rezalet

yönetimin bulduğu çözüm, alabildiği kadar stoper almak

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt