Transfer Nöbeti (ARŞİV 6)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Arkadaslar amrabat giderse kanat forvet gelir demistim campbell umudu yeniden yeserebilir duyum degil mantik

Yabancı sınırı var , biliyor musun? Sol kanatta Yasin, forvette Burak , orta sahada bitmiş Selçuk oynuyor. Telles bu durumda sadece kontenjan ısrafı, fazlası değil. Zaten çok kötü performansı var geldiğinden beri. Hakan Balta'yı beğendiğimizden değil , mecburen oynatacağız. Ya da Olcan'dan sol bekte Caner etkisi bekleyeceğiz.

5 yabancı da takıma performans anlamında çok katkısı olan isimler olmalı, Muslera-Melo-Sneijder gibi.. Eğer gelirse Song gibi.

tellesi göndermek ile kontenjan derdinden mi kurtulucaz yani :D ligde yedek bekler şlde 11 giyer ha eğer aldığı maaş boşa gider diyorsan onada eyvallah birşey diyemem

tumblr_mw07jjKsUb1rtmb48o1_400.gif

Galatasaray Stats ‏@CimbomStatistic 1 sa.

Birhan Vatansever:"Selçuk ağabeyi her zaman örnek alıyorum. Kişiliğini ve oyununu çok beğeniyorum. En rahat orta sahada oynuyorum."

Bu ne kardeşim ya, bu altyapı oyuncularında ki vizyonsuzluktan harbi gına geldi. Millet Gerrard'ı, Lampard'ı örnek alır, bunlar nerede tırı vırı var onu. Utanmasa Emre Çolak diyecekmiş yani.

Galatasaray Stats ‏@CimbomStatistic 1 sa.

Birhan Vatansever:"Selçuk ağabeyi her zaman örnek alıyorum. Kişiliğini ve oyununu çok beğeniyorum. En rahat orta sahada oynuyorum."

Bu ne kardeşim ya, bu altyapı oyuncularında ki vizyonsuzluktan harbi gına geldi. Millet Gerrard'ı, Lampard'ı örnek alır, bunlar nerede tırı vırı var onu. Utanmasa Emre Çolak diyecekmiş yani.

Takımda kimi örnek alıyorsun diye sormuşlardır muhtemelen.

Campbell'ı geçtim Podolski versin ona razıyım. Ki bence Podolski, Campbell'dan faydalı olur.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt