Transfer Nöbeti (ARŞİV 6)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Galatasaray Stats ‏@CimbomStatistic 1 sa.

Birhan Vatansever:"Selçuk ağabeyi her zaman örnek alıyorum. Kişiliğini ve oyununu çok beğeniyorum. En rahat orta sahada oynuyorum."

Bu ne kardeşim ya, bu altyapı oyuncularında ki vizyonsuzluktan harbi gına geldi. Millet Gerrard'ı, Lampard'ı örnek alır, bunlar nerede tırı vırı var onu. Utanmasa Emre Çolak diyecekmiş yani.

Selçuk'u örnek alıyorsa hayır gelmez bu genç toramandan.

Avrupa

--------------Burak---<Yabanci forvet>-------

-----------------Sneijder--------------------------

------Selçuk---Song-------Melo-------------

---Balta--Zan---Ched------Veysel----------

--------------Nando--------------------------

Song ve Campbell doğruysa 3-5-2'ye döner bence Prandelli, sevdiği bir sistem.

abHxA7uaj5.png

Eboue´nin 2 yillik katkisini asla unutamam. Gözlerimiz sag bek görmüstü ya.

Tamam insani deli eden hareketleri de var, ama Eboue´nin katkilari fazlaydi. Ciddi bir tesekkürü de hakediyor giderse.

Gitmezse de farketmez benim icin. Ölüsü Veysel´den iyidir bence. Veysel´i CL´de havada hoplatacaklar maalesef.

Selçuk'u örnek alıyorsa hayır gelmez bu genç toramandan.

Hepsinin işi gücü abilerine yağ çekmek. Harçlık mı koparıyorlar napıyorlar anlamadım gitti. 17 yaşında çocuğun hayalleri bu kadar sığ olmamalı. Ondan sonra Sabri'ler, Emre Çolak'lardan geçilmiyor takım.

Eger son dakika transferi olarak Almeida gelirse kafayi yerim..

Ulan adam lig bittikten sonra serbest kaldi ve sen bu adami Eylül'de aliyorsun.

17.5'te son lig macina cikti ve tarihler 1 Eylül'ü gösterecek bu adam geldiginde.

Tam 3.5 ay mac ve antrenman yapmadan adam serbest durumdan Galatasaray'a gelecek.

Düsündükce kafayi yiyorum. Kaldi ki bu adam zaten sürekli sakatliklarla bogusan bir oyuncu. 3 gün sonra sakatlanir hemen.

Joel Campbell transferi olmuyorsa fazla zorlamaya gerek yok. Kulüpler birer birer elinde kalan oyunculari elinden cikarmak istiyor, Burak'tan daha iyi bir sürü yabanci var piyasada ama biz gidip 2 aydir Campbell'in pesinde kosuyoruz.. Var mi böyle dünya? Campbell olmuyorsa Almeida onun alternatifi mi olur? Campbell gezici, yetenekli bir kanat forvet, Almeida ise pivot..

Saçma sapan birini almaktansa(Almeida vb.) Eboue ve ya Amrabat kalsın.

Nuri Aslantaş mod olmuş.Bir garip geldi ana sayfada görünce.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt