Transfer Nöbeti (ARŞİV 6)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
2-3 hafta önce yazmistim heralde. Sürec in sonuna Almeida nin gelecegi belli degil mi? Adam kac aydir imza atmiyor baska bir kulübe.

Song haberlerine de hic inanmiyorum. Almeida gelir transfer biter.

Ben Burak Yılmazı Forrest Gump filmdeki Forreste benzetiyorum.Zeka seviyesi 40 ın altında olan Forrestin şansının acayip şekilde yaver gidip milyoner olmasıyla Burak Yılmaz'ın bu yeteneksizliğiyle ülkenin en buyuk takımında oynayıp senede 3 milyon kazanması benzer iki kader gibi.Bazı insanlar gercekten doğuştan çok şanslı oluyor

Eboue´nin 2 yillik katkisini asla unutamam. Gözlerimiz sag bek görmüstü ya.

Tamam insani deli eden hareketleri de var, ama Eboue´nin katkilari fazlaydi. Ciddi bir tesekkürü de hakediyor giderse.

Gitmezse de farketmez benim icin. Ölüsü Veysel´den iyidir bence. Veysel´i CL´de havada hoplatacaklar maalesef.

Eboeyi bir şekilde kazanmamız lazımdı , dünyanın parasını veriyoruz adam yatıyor tribünde.

Ayrıca şampiyonlar liginde üst düzey oynadığı maçlar da az değildi bence de

Ama artık çok geç

milan 50 milyon pound opsiyonla 2 yıllıgına kiralamıs torresi

oldukca matıklı bir hamle

2 sene sonra 32 yasında olacak torrese asla vermezler bu parayı

2 sene alacagını alırlar sonra gönderirler

bence 3 transferde pazartesi acıklanacak.Yonetim hala fiyat dussun diye bekliyordur o nedenle pzt. kadar bir gelisme olmaz.

Selçuk'u örnek alıyorsa hayır gelmez bu genç toramandan.

Bence Selçuk, şuan Dünyadaki tüm genç futbolcuların örnek alması gereken yegane kişi. Neden mi? Bir futbolcunun hiçbir şey oynamadan Galatasaray formasını yere atmasına rağmen Türkiye'nin en iyi kulübünde kaptan olmasını , en kötü olduğu zamanda %50 zam almayı başarmasını üstüne rezalet bir formu olmasına her maç banko oynayıp maç başı ücretini kapmasını nasıl başardığını seminerlerle anlatırsa hatta bunları hayır için değil para karşılığı yaparsa köşeyi bir de futbol dışında döner. Yabancılar bile doğan çocuklarına Selçuk adını koyar o derece Dünyada etki yapar. :D

Eboeyi bir şekilde kazanmamız lazımdı , dünyanın parasını veriyoruz adam yatıyor tribünde.

Ayrıca şampiyonlar liginde üst düzey oynadığı maçlar da az değildi bence de

Ama artık çok geç

Iyidi Eboue. O kadroyu cok arayacagiz gibime geliyor. Biz Sneijder, Drogba´dan sonra farkli düsündük. Ama yanilmisiz.

Biz bundan sonra hep büyüyecegiz diye düsünüyorduk, Baskanin vizyonuna da güveniyorduk. Yanildik.

O kadrodan cok zayifiz kesinlikle. Ben o ruhu da, o kadroyu da özlüyorum acikcasi.

40 metre depar atip, ortayi gögsüyle yumusatip, gol atmisligi var Eboue Reis´in. Unutulmasin 2 senelik performansi.

Yani öyle cöp bir adam degildi. Giderse de yakisir sekilde ugurlamak gerekir. Sempatikligi vs.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt