Transfer Nöbeti (ARŞİV 6)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Eboue denince aklıma hep Yobo ve Real Madrid'e çaktığı çivi geliyor.

millet eboue'ye sabri muamelesi yapmaya başlamış , nah bulursunuz bu sene öyle tek başına slalom yapıp topu taşıyan adamı

Telles'i 7 milyon Euro'ya Sevilla'ya verip Rize'den 3'e falan Ali Adnan'ı alsak fena olmaz bence..

Eboue bizim takım ile birlikte sistematik bitti. Yani Engin'in 10 maç yediği maç.

İlk geldiği sezon hiç çalım falan yemezdi ayrıca oyun kurucumuzdu tabiri caizse hatırlarsanız Eboue'nin aktıği maçlar çok iyiydik ve çok gol pozisyonlar buluyorduk.

Eboue´nin 2 yillik katkisini asla unutamam. Gözlerimiz sag bek görmüstü ya.

Tamam insani deli eden hareketleri de var, ama Eboue´nin katkilari fazlaydi. Ciddi bir tesekkürü de hakediyor giderse.

Gitmezse de farketmez benim icin. Ölüsü Veysel´den iyidir bence. Veysel´i CL´de havada hoplatacaklar maalesef.

Valla son sene için konuşacaksak herhalde hiç bir sağ bek Eboue kadar hoplatılmamıştır. İlk senesine ben de laf edemem.

Ayrıca Veysel bana en çok ümit vadeden yerli şu an için. Çok kişiyi utandırabilir hem sağbekte hem ortasahada.

Nuri modmu olmuş? Hayırlı olsun. Ama yok daha neler de diyesi geliyor insana :DD

Dortmund fena oynuyor bu arada

Keşke Telles'i alacagimiza Ali Adnani alsaydik ya. Hem daha yetenekli, hemde frikiklerde cok etkili.

Bu arada Eboue'nin kalmasina mi karar verildi?

Tapatalk

arkadaslar pato ismi dolaniyor ortalikta ama biz nasil alicagiz patoyu anlamiyorum.

adam 1.5 sene once 15 milyon euroya gitti brezilyaya. ve su an baska bir takimda kiralik oynuyor.

bu yuzden kiralik alamayacagimiza gore tek opsiyon satilik kaliyor. bizde 15 milyon veremeyecegimize gore nasil alicaz bu adami.

hadi 15i gectim oyle yada boyle biraz dusurduk fiyati. dusse dusse 12ye filan duser herhalde. onuda veremeyizki su an bir oyuncu icin.

merak ediyorum patoyu nasil alabilecegimizi.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt