Mert Aslan
Ulubatlı Souness
- 31 Mart 2012
- 31.168
- 6.379
- 1.633
Doumbia'yı istemeyen bir ben varım heralde . Adam balon bir transfer . Borusu en fazla Rusya takımlarında öter . Gelmesin .
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ben 1 Aslanım @ben1aslanim · 4 dk.Sportaküs @overdoseSPOR 3 dk.
Galatasaray 5 saat içerisinde Seydou Doumbia ve Alex Song'u duyuracak.. [Lig Tv]
noluyo boyle![]()
bunu 12.47 de demiş 10 saat oldu omg.
Sportaküs @overdoseSPOR 3 dk.
Galatasaray 5 saat içerisinde Seydou Doumbia ve Alex Song'u duyuracak.. [Lig Tv]
noluyo boyle![]()
Etmez ama isteyecek yani . Antrenör bu . Antrenörün en doğal hakkı transfer etmek . Ne demek kulübü düşünüyor ? Kulübü düşünmeyi başkan yapacak antrenör değil .
Muslera
Veysel-Chedjou-Semih-Telles
Selçuk-Melo
Olcan-Sneijder-Bruma
Burak
Bu kadro inanırsa Dortmunduda,Arsenalide geçebilir. Transfer olmazsada üzülmem zatende olmayacak
Yeni gelen teknik direktörlerin çopu böyle açıklama yapar zatem , mancini de böyleydi ilk geldiğinde astronomik transfer istemedi.getirilen adamların hepsini yöneticiler önerdi.
Kendi transfer yapmak istediğinde zaten yol verildi.
Prandelli gelirken zaten fazla transfer hakkı olmadığınkendisine iletilmişti , buna rağmen kalkıp transfersiz başar beklemeyin derse yönetimi karşısına alır , unutmayın ki fatih terim ve mancini gibi iki üst düzey hocayı bir anda gözden çıkaran bir yönetim var , kısacası kendini de düşünüyor hoca , bu sorumluluğu almak büyük risk bence , vukuatlı bir yönetimimiz var her an ihaleyi sana bırakıp kaçabilecek türden
:crushed:
Katılıyorum. Takımda ciddi bir plansızlık var. Eğer stoper almayı düşünüyorlarsa sezonun başında Chedjou'yu bir şekilde satacaklardı.
Doumbia'yı istemeyen bir ben varım heralde . Adam balon bir transfer . Borusu en fazla Rusya takımlarında öter . Gelmesin .