Alpay Asma
Şef Gümüş Kıvrım
- 23 Kasım 2008
- 74.546
- 23.977
- 3.723
3 kavruk ile ligde fırtına gibi eseriz diyenler.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ben sneijder gitsin demedim sneijderin gidiceği gönderiliceği konuşuluyo bunu forumda bahseden tek bende değilim bu arafa sneijderi severimde fakat tepemizde dursun var ne halt etceği belli olmaz o bakımdan yazdım
stoper gibi stoperi bjk alıyor
Spor Gündemi @SporGundemi35 1 dk.1 dakika önce
FLAŞ! Beşiktaş Kamil Glik için teklifini 5M €'ya yükseltti ve Torino da bu teklifi kabul edebileceklerini Beşiktaş'a iletti. [NTV Spor]
çok zor,habertürk haberi o bi kerestoper gibi stoperi bjk alıyor
FLAŞ! Beşiktaş Kamil Glik için teklifini 5M €'ya yükseltti ve Torino da bu teklifi kabul edebileceklerini Beşiktaş'a iletti. [NTV Spor]
stoper gibi stoperi bjk alıyor
hahaha bütün dünya dalga geçiyor bu şikecilerle
Troll Football sur Twitter : "Haha xD https://t.co/v9sWLnulmd"
en az 8 milyon avro istiyolar,geçen sene biz almadık gliki.Glik 10 milyon eurodan aşağıya gitmez
Evet hatırlıyorum dortmundlada ismi geçiyordu geçen seneen az 8 milyon avro istiyolar,geçen sene biz almadık gliki.
3 de 3 yapsın ..1 sene Alp Yalman Avatarı yaparım[FONT=pt_sansregular]Martin Skrtel, Alex Song ve Moussa Dembele'nin transferleri için Londra'ya giden Sportif A.Ş. yöneticisi Alp Yalman ile Sportif Direktör Cenk Ergün, görüşmelerini tamamlayarak İstanbul'a döndü.[/FONT]
[FONT=pt_sansregular]Yalman-Ergün ikilisinin, bonservisi Barcelona'da olan ve geçen sezon West Ham United'da kiralık olarak forma giyen Alex Song ile prensipte anlaştığı belirtildi.(dha)[/FONT]