Transfer Nöbeti (ARŞİV 7)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kadro derinliğinde muthiş oyuncular varda değişikleri eleştiriliyor. 40 yıl sonra organize duran top çalışması izledim arkadaş. Takımda bir kurgu görülmeye başladı. Kupayı aldık.
Hep bardağın boş tarafından bakıyoruz hep negativ. Bu kafayla daha çok bekleriz başarıyı. 11 tane Sneijder olacak ilaki kadroda. Hayal dünyasından uyanalım yada gidin reali bayerni tutun sadece lütfen.

Kadroyu Orhan yapsa forvette Podolski yerine Umud'un oynayacağını hepimiz biliyoruz.Basbaya Riekerink kendisi yapıyordu kadroları.

Biz Apoları falan beğenmiyorduk ama hiç olmadı becerikliydi. İşbitirirciydi....

Apo olmasaydı Poldiyi falan alamazdık

Sent from my iPhone using Tapatalk

Kadro derinliğinde muthiş oyuncular varda değişikleri eleştiriliyor. 40 yıl sonra organize duran top çalışması izledim arkadaş. Takımda bir kurgu görülmeye başladı. Kupayı aldık.
Hep bardağın boş tarafından bakıyoruz hep negativ. Bu kafayla daha çok bekleriz başarıyı. 11 tane Sneijder olacak ilaki kadroda. Hayal dünyasından uyanalım yada gidin reali bayerni tutun sadece lütfen.

Aynen...

Başından beri diyorum. Rieking ile devam edilmeli. Bu yönetim varken maceraya gerek yok. Adam geldiğinden beri takımda bariz değişiklikler (pozitif olarak) oldu. Bu bahsettiğim değişikliklerde öyle gaz falan değil. Baya baya taktiksel olarak daha organize oluşumuz olsun, pas oyunumuz olsun , kanatları efektif kullanışımız olsun baya katkı verdi...

Denizli aka "Kara Sis" geldi daha beter olduk...

Birde Rieking'i daha iyi kadro ile düşünmek lazım.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Artık BJK modeliniz izlememiz lazım haydi bu senede para harcadık transfer yaptık ee seneye yine maddi durum düzelmezse +1 yıl daha çekebilecek misiniz FEDA diyipde hem ekonomiyi düzeltmemiz lazım hemde kim para için oynuyor kim gerçek Galatasaray'lı görmeliyiz

bjk modeli diye bir şey mi varmış?

Ath.Bilbao, Aymeric Laporte'nin sözleşmesini 2020'ye kadar uzattı. Laporte'nin serbest kalma bedeli 70 milyon euro.

bjk modeli diye bir şey mi varmış?

Adamlarda bizle aynı yollardan geçti.İnan şu durumun başka kurtuluşu yok.Zaten alacakları topçuların hiçbiri bizi kurtaracak seviyede değil Riekerink'le 2 sene daha idare edipde altyapıdan adamları yavaş yavaş monte edip biraz ekonomik durumu düzeltmemiz lazım

Adamlarda bizle aynı yollardan geçti.İnan şu durumun başka kurtuluşu yok.Zaten alacakları topçuların hiçbiri bizi kurtaracak seviyede değil Riekerink'le 2 sene daha idare edipde altyapıdan adamları yavaş yavaş monte edip biraz ekonomik durumu düzeltmemiz lazım

onun adı bjk modeli değil. Ekonomik olarak iyi olmayan bir klübün kendine gelmesi için yapılan bir taktik

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt