Mehmet Can
Tecrübeli Üye
- 7 Temmuz 2010
- 6.613
- 2.187
- 1.748
Bu takımla 3 gol atıp 5 gol yeriz
:/
neden orta sahada selçuk yok diyemi olsada yiyoruz olmasada
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bu takımla 3 gol atıp 5 gol yeriz
:/
Muslera (30)
Linnes (25) - Chedjou (31) - Neustadter (28) - Carole (25)
Song (29) - Selçuk (31)
Sinan (22) - Sneider (32) - Podolski (31)
Eto'o (35)
Yaş ortalaması: 29 (Kaşarımsı)
Sent from my iPhone using Tapatalk
Valla yemin ediyorum artık şu takıma 30 yaşını geçmiş adam almasınlar görmüyolar mı takım koşamıyo ne kadar yaşlı takımın yaş ortalaması ya.
bu meseja katılmıyorum .nedenlerine gelirsek;etoo cok kaliteli bir bitiricidir forvete kosan ama gol atamayan bi adam getirme arzusunda olmaya gerek yok eto sadece ceza sahasında dursun 20 gol atar kalitesiyle düsürülücekse diger mevkilerin yas ortalaması düsürülmelidir forvette tecrübe ve kalite aranmalıdır .Ustam yapmayın şu kadroya bak ilk 11e bi bak ya
Eto 35
Şino 32
Poldi 32
Selçuk 31
Hakan 33
Chedjou 31
Muslera 31
Napıyonuz siz yaşlı adam dolu zaten ilk 11de daha da nereye alıyonuz ya gözünüzü seveyim yapmayın.
Tamam ETo iyi topçu lafım yok ama azıcık en azından gözümüzün önündeki bjk'ye bakın adamlarda kaç tane +30 var ilk 11'de adamlar köpek gibi koşuyo. Bizimkilerden her maç +10 km yapıyolar nerdeyse adamlar.
scoutların istedikleri adamları alacak bir yönetim gelsin yeter.
adamlar isi biliyor. 5 topcu aldırsalar 4 tanesi iş yapar.
![]()
Bence en güzel kadro bu hiç türk yok sıkıntı yok![]()
neden orta sahada selçuk yok diyemi olsada yiyoruz olmasada
bu meseja katılmıyorum .nedenlerine gelirsek;etoo cok kaliteli bir bitiricidir forvete kosan ama gol atamayan bi adam getirme arzusunda olmaya gerek yok eto sadece ceza sahasında dursun 20 gol atar kalitesiyle düsürülücekse diger mevkilerin yas ortalaması düsürülmelidir forvette tecrübe ve kalite aranmalıdır .
Alsınlar Dembele'yi Armin Hodzic'i Noustadter'i N'kolou'yu Alex Song'u bide kiralasınlar Dzeko'yu tamam işte bi dzeko 3o yaşında.
mesela dzekoyu istiyoruz eto ile dzekonun ne farkı var ? eto kosmicak 35 yasında peki dzekonun kosup pres yapıcagına inananlar var mı![]()
dzekonun kosup pres yapıcagına inanıyo musunTamam Eto'nun bitiriciliğine lafım yok ama abi forvet dediğin koşacak pres yapacak ezecek defansları Eto o eski Eto'nun fiziği yok şuan öyle Kjaer gibi hava toplarında ezecek stoperlerden top alcak forvet lazım daha dinamik lazım.
Al Dzeko'yu kirala bir sene şartlar uyarsa nede olsa EToda 1 sene oynucak Dzeko'da 1 milyon fazla verirsin en fazla maaşları aynı olur sadece kira parası verirsin. Yanına da Dembele'yi koy bak nasıl oynuyolar.
Pres yaparak forvet olunsaydi Umut simdi Barca'da oynardidzekonun kosup pres yapıcagına inanıyo musun![]()
3-4 mevkide yaslı adam olabilir, geri kalanlar genc olduktan sonra sorun olmaz.
alabiliyolarsa dzekoyu cok begenirim ama olmuyorsa etoyada razıyım forvetin olayı geldimi atmasıdır ya defansı ezmesi felan bence o kadar önemli degilEn azından adam hava toplarını indiriyo çatur çutur 10 numara göğüs kontrolü var duran toplarda büyük avantaj Eto'dan daha iyi fizik durumu var baya fit durumda kolay da yıkılmaz daha ne olsun
alabiliyolarsa dzekoyu cok begenirim ama olmuyorsa etoyada razıyım forvetin olayı geldimi atmasıdır ya defansı ezmesi felan bence o kadar önemli degil
valla dembele bana göre kapalı kutu yasıda 19 ne kadar tecrübeli tartısılır etoo gelsin bizi sampiyon yaparDzeko olursa alınır olmazsa Eto'ya falan hiç gerek yok abi bu takıma daha ne kadar yaşlı topçu getirceksiniz.
Alırsın Dembele'yi Eren Derdiyok'u Poldide var ligi götürürler en kötü bu sene.